Quantcast

Kriminalistai atskleidė pinigų vagystę iš parduotuvės

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugos pareigūnai teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl iš parduotuvės pavogtų inkasavimui skirtų pinigų.

Pernai liepos 10 dieną buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Savanorių prospekte, iš neužrakintų parduotuvės administracijos patalpų dingo inkasavimui paruošti 9 500 litų (2 751 euras). Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Parduotuvės administracijos patalpos nėra filmuojamos, pardavėja taip pat nieko įtartino nepastebėjo, tik pasirodė įtartinas vienas parduotuvės klientas.

Kaip pranešė policija, bandydami nustatyti įtariamąjį, tyrėjai išanalizavo daug vaizdinės medžiagos – peržiūrėjo arčiausiai parduotuvės esančių filmavimo kamerų, įtaisytų sankryžose, taip pat kitų parduotuvių, esančių šalia, apsaugos stebėjimo kameromis užfiksuotus, vaizdo įrašus. Analizuojant apsaugos stebėjimo kamerų užfiksuotą vaizdinę medžiagą, pro pareigūnų akis neprasprūdo parduotuvės vitrinoje atsispindėjęs, automobilio, kuriuo atvažiavo galimas įtariamasis, valstybinis numeris. Tai pareigūnams buvo atspirties tašku.

Kriminalistai atliko nemažai ikiteisminio tyrimo veiksmų ir surinko pakankamai įrodymų, leidžiančių pareikšti įtarimus.

Apie įtarimą dėl vagystės buvo pranešta 45 metų vilniečiui, kuris ne kartą yra teistas už panašaus pobūdžio vagystes iš įvairių parduotuvių visoje Lietuvoje.

Balandžio 14 dieną Kauno apylinkės prokuratūros prokuroras baudžiamąją bylą nagrinėti perdavė Kauno apylinkės teismui.


Šiame straipsnyje: vagystėpavogėparduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių