Quantcast

Per kratą Raudondvaryje rado pistoletą, peilį ir 6 kg narkotikų

  • Teksto dydis:

Sekdami įtariamųjų, šių metų sausį Kauno apskrityje įvykdžiusių sunkų nusikaltimą, pėdsakais, Kauno kriminalistai vasario 2 d. atliko kratą vienoje Kauno r., Raudondvario seniūnijos sodyboje. Jos šeimininkų sūnus siejamas su Kauno gaujomis ir yra teistas už automobilių vagystes. Teisėsaugininkai prisipažįsta, kad kratos rezultatai pranoko jų lūkesčius.

Per kratą gyvenamosiose šios sodybos patalpose rasta juodos spalvos medžiaginė kaukė, kovinis peilis ir, kaip įtariama, į kovinį perdarytas pistoletas „Baikal“ su šoviniais viduje.

Apieškojus ūkinį sodybos pastatą, aptiktos svarstyklės, vakuumavimo aparatas bei kita įranga, kuri įprastai naudojama narkotikų realizacijai. Čia pat rasti ir šeši maišai, į kuriuos po kilogramą buvo susvertos galimai narkotinės medžiagos. Manoma, kad tai amfetaminų grupei priskiriamos psichotropinės medžiagos.

Panašu, kad pareigūnų vizito nesitikėta – svečius sudominę radiniai nebuvo ypatingai slepiami. 

Kartu su laimikiu Kauno apskrities Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai išsivežė ir su tėvais gyvenantį įtariamą šio turto savininką. 27-erių įtariamąjį, kuris, pirminiais duomenimis, oficialiai niekur nedirba, vasario 3 d. Kauno apylinkės teismas leido suimti mėnesiui. Vien už laikytą, kaip įtariama, amfetamino kiekį jam gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Be įtarimų dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais bei šaudmenimis, suimtajam pareikštas ir įtarimas dėl plėšimo, kurio tyrimas, pirminiais duomenimis, ir atvedė teisėsaugininkus pas jį.

Kol kas įtariamasis paaiškinti pareigūnus sudominusio turto kilmės nesugeba. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
nepilnas sarasas rastu daiktu. dar trys poros pirstiniu, kauke ir gabalas balto laido.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių