Quantcast

Kelių gaidelis nutupdytas keturiems mėnesiams

  • Teksto dydis:

Kaune penktadienį nubaustas chuliganiškai vairavęs vyras - jam skirta 600 litų piniginė bauda ir 4 mėnesiams atimta teisė vairuoti.

Liepos 23 dieną Lietuvos policijos elektroninių paslaugų sistema gautas pranešimas, kuriame kartu buvo pateiktas ir vaizdo įrašas. Įvertinus vaizdo įraše užfiksuotą ir pateiktą informaciją, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo teisena dėl transporto priemonių vairavimas vienu metu ar paeiliui, padarant kelis Kelių eismo taisyklių pažeidimus, keliančius grėsmę eismo saugumui.

Pasak policijos pranešimo, rugpjūčio 11 dieną Kelių policijos valdyboje vaizdo įraše matomo automobilio „VW Bora“ vairuotojui 27 metų D.K. surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas už tai, jog Kaune, Islandijos plente, liepos 23 dieną, 17.55 val., vairuodamas automobilį „VW Bora“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, kelio vingyje nesuvaldė automobilio, kirto priešingus transporto srautus skiriančią ištisinę siaurą ženklinimo liniją, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, dėl ko priešpriešais važiavęs automobilis, siekdamas išvengti susidūrimo, privalėjo staigiai stabdyti ir keisti važiavimo kryptį.


Šiame straipsnyje: KETvairuotojaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Reiketu tam paciam laikotarpiui ir masina atimti,kad nebutu noro issidirbineti, keliu gaidys!

vartotojas

vartotojas portretas
daugiau vairuotoju tegu isigija tu vaizdo registratoriu ir tegu nepatingi pranesti policijai

husaras

husaras portretas
taip ir zudomi zmones keliuose...nesuvalde,isleke,nepasirinko saugaus greicio(nors yra zenklai)...atgaus teises kaip tik ant slidaus kelio pradzios,laukim lavonu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių