Quantcast

Kauno senamiestyje įvyko skaudi nelaimė

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kauno senamiestyje rastas negyvas vyras, kuris atvyko iš Žemaitijos.

59-erių metų vyras viešėjo pas Kaune gyvenantį sūnų. Apie nelaimę telefonu 112 pranešė sūnaus kaimynai, teigę, kad vyras nukrito nuo jų triaukščio namo stogo Vilniaus gatvėje. Buvo apie 7 val. ryto.

Atskubėjus specialiosioms tarnyboms, ant grindinio vidiniame namo kieme rastas vyras be gyvybės ženklų. Kas jis toks, pasakė butą šiame name nuomojantys velionio artimieji. Klaipėdos apskrityje gyvenęs R. R. buvo atvykęs pas juos į svečius. 

Yra žinoma, kad depresija sirgęs vyras vartojo vaistus.

Pirminiais duomenimis, nelaimės rytą jis išėjo iš sūnaus namų ne tik niekam nieko nepaaiškinęs, bet ir nepastebėtas. Jokio ką nors paaiškinančio raštelio vyras nepaliko. 

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl velionio mirties aplinkybių 


Psichologinės pagalbos telefonai:


Šiame straipsnyje: lavonasnelaimėsmirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Nepamirškim kad savižudybių tiems psichologams reikia... nes kitaip - kam tie veltėdžiai reikalingi? Tai jie ir stengias ("Ne psichologas tas, kurio sąskaitoj nėra nė vieno nusižudžiusio kliento'"); - venkite tos padermės.

siaubinga

siaubinga portretas
Tiesiog siaubinga. Neatmesčiau, kad tai šalutinis vaistų poveikis. Dabar juos rašo, kas netingi, neatsižvelgiant į tai, ar konkrečiam žmogui vaistai tinka.

Hm

Hm portretas
Ne psichologų tarnybose etatus reikia didinti,o gerinti žmonių pragyvenimo lygį.Ankščiau psichologų mažiau buvo ir savižūdybių buvo mažiau.Darykit išvadas seimūnai!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių