Quantcast

Neries pakrantėje rastas moters kūnas

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę Neries pakrantėje ties Karmėlavos apylinkėmis, rastas nežinomos moters kūnas. Jau nustatyta, kad jos mirties priežastis - bendras kūno sušalimas. Tačiau nelaimėlės, kuri, greičiausiai, buvo benamė, asmenybė dar nustatinėjama.

Kaip praneša policija, nežinomosios kūną, gulintį apie dešimt metrų nuo Neries Karmėlavos seniūnijos Vaistariškių kaime, šeštadienį, apie 16 val., aptiko praeivis.

Pirminės apžiūros metu konstatuoti tik neaiškios kilmės nubrozdinimai velionės kakle ir krūtinėje.

Pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl jos mirties priežasties, pirmadienį Kauno morge buvo atliktas palaikų skrodimas. Konstatuota, kad velionės, kuri, patikslintais duomenimis, greičiausiai, jaunesnė, negu iš pradžių manyta, - apie 40-50 metų, mirtis nebuvo smurtinė. Ji mirė sušalus.

Policija pranešimo apie dingusias panašaus amžiaus ir išvaizdos moteris nei Kauno rajone, nei Kaune, nei aplinkiniuose rajonuose nėra gavusi. 

Neatmetama, kad velionė buvo benamė - ji neturėjo nė vieno danties. Ar savo mirties valandą nežinomoji buvo blaivi, neaišku. Tačiau realiausia versija, kad ji galėjo, būdama neblaivi, šioje nuošalioje vietoje užmigti ir taip mirtinai sušalti. Preliminariai tai įvyko savaitės laikotarpyje.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ir as pamenu kai Mikutaviciu paladojo kaip neatpazinta asmeni..,

Pamenu

Pamenu portretas
kai iš Nemuno ištraukė paskandintą a+a kun. Mikutavičių, jis buvo palaidotas neatpažintųjų kape. Vanduo labai pakeičia lavono išvaizdą.

O gal

O gal portretas
tai tos pačios vilnietės kūnas, kuri nusiskandino dukters akivaizdoje? Vanduo lavono išvaizdą per savaitę galėjo pakeisti...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių