Quantcast

Kauno policininkai įtariami muštynėmis vestuvėse

  • Teksto dydis:

Du Kauno policininkai įtariami dėl muštynių vestuvėse, per kurias vienas jų dalyvis neteko trijų dantų. Vienas iš įtariamų mušeikų – jau keli mėnesiai vaiko auginimo atostogose.

Šis iškalbingas incidentas, įvykęs savaitgalį vienoje Jurbarko rajono sodyboje, į žiniasklaidai skirtas policijos suvestines nepateko, nors jose ir buvo skelbiama apie į Kauno areštinę uždarytą neblaivų Mechanizuotos pėstininkų brigados „Geležinis vilkas“ žvalgybos kuopos jaunesnįjį eilinį, įtariamą taip pat muštynių metu sužalojus savo pažįstamą.

Pirminiais duomenimis, muštynėse įvykusiose penktadienio paryčiais Jurbarko rajono Kartupių kaime, kuriame švęstos minėtos vestuvės, dalyvavo penki asmenys. Viena iš jų – moteris. Du – jau minėti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai: Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus, tiriančio automobilių vagystes bei vadinamuosius telefoninius sukčiavimus, vyresnysis tyrėjas Nojus Pospielovas bei Patrulių rinktinės kinologų grupės specialistas R.A.

Ar šie policijos pareigūnai buvo toje pačioje barikadų pusėje, t.y., ar jie sukėlė muštynes, ar tik bandė šias išskirti, dar tikslinama. Jurbarko rajono policija yra gavusi du priešpriešinius pareiškimus, kuriuose viena pusė kaltina kitą. Tačiau portalo kauno.diena.lt žiniomis, abu minėti pareigūnai per šį incidentą dantų neprarado.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. N.Pospielovui po incidento konstatuotas 1,09 prom. girtumas. Būtent jis, anot kolegų, šiuo metu yra vaiko auginimo atostogose.

R.A. nustatytos 1,67 prom. alkoholio. Neblaivūs buvo ir kiti šio incidento dalyviai, išskyrus jau minėtą moterį.

Anot Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjo Ramūno Matonio, nei incidente dalyvavę jo kolegos, nei kiti šių oponentai nebuvo sulaikyti be teismo leidimo įstatymų leidžiamoms 48 valandoms, nes visų jų vaidmuo dar tikslinamas. Tačiau savąjį tyrimą jau pradėjo ir Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato, kurio valdose – Jurbarko rajonas, Imuniteto skyriaus pareigūnai, tiriantys kolegų nusikaltimus bei nusižengimus.

Pasirodžius publikacijai, su portalu kauno.diena.lt susiekė pats N.Pospielovas. Jis teigė, kad fiziškai negalėjo sukelti muštynių, nes jau porą savaičių dėl sugipsuotos kojos vaikšto su ramentu. Tačiau, esą kai jaunikio draugų buvo užpulti jaunosios pusę atstovavę jo pažįstami, kurių šiame pokylyje buvo mažuma, ir pradėjusiuosius muštis bandė iškirti jo žmona, jis atskubėjo šiai į pagalbą, nes asmuo, galimai netekęs dantų, spyrė jai į koją.

Patikslintais duomenimis, kuriais disponuoja portalas kauno.diena.lt, muštynes vestuvėse sukėlė jaunikio pusę atstovavęs Lietuvos kariuomenės karys, kuris pergėręs iš pradžių pradėjo badyti save šakute, o po to šlapintis vos ne ant kitų jau sugulusių svečių. O pirmi į policiją dėl patirtų sužalojimų kreipėsi N.Pospielovas su savo draugais. O po to jau priešpriešinį pareiškimą parašė ir kita incidento pusė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha

Cha cha  portretas
Idomios vestuves

Lal reikia pabroliu?

Lal reikia pabroliu? portretas
zinau keleta ,kurie nugirde jaunaja, isdulkino!

reziume

reziume portretas
Kokia ta būsima šeima bus? Nesunku nuspėti, kad tai gyvenimo atmatų pokylis.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių