Quantcast

Kauno policija vėl gaudė kelių chuliganus

  • Teksto dydis:

Kauno policija šiandien vėl surengė reidą. Pagautų pažeidėjų – ne vienas ir ne du.

Reidas surengtas perpiet Nuokalnės g. Per keletą valandų užfiksuota daugiau nei 15 vairuotojų, nerodžiusių įspėjamojo posūkio signalo. Šis pažeidimas užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų. Taip pat gali būti atimta teisė vairuoti nuo dviejų iki keturių mėnesių.

Nustatytas ir vairuotojas, kuris, sukdamas į dešinę, nepasirinko tinkamos eismo juostos. Už šį Kelių eismo taisyklių pažeidimą vairuotojui buvo skirtas įspėjimas.

Panašius reidus Kauno policijos pareigūnai planuoja ir ateityje.


Šiame straipsnyje: KETKauno policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

FFF

FFF portretas
Policija akylai stebėjo, kas parodo šoninį posūkį, o kas ne....Prioritetas Nr.1 !!! Ir paskutinis matyt jų prioritetuose , o tiksliau-visiškai nebuvo-baikerių skubėjimas į jų sambūrį Birštone 2017.08.19-alei nei vieno policininko nemačiau kelyje Kaunas-Birštonas.Na o "baikeriai", -gal neteisingai vadinu sorry, nes tie rodos neturėtų taip elgtis-su plentinėmis padangomis kad ir prapliupus lietui drąsiai n kartų kirtinėjo ištisines kelio linijas , važiuodami tarp priešingomis kryptimis prasilenkiančių automobilių, kol viena pora neužilgo patyrė avariją tuoj už Prienų-mums privažiavus jau sėdėjo kruvini ant asfalto šoko būsenoje.....Galima buvo stabdyti kas trečią motociklininką už grubius eismo t.pažeidimus, tik nebuvo kam-į posūkius mat žiūrėjo...Aišku ir tie reikalingi, jei prioritetas tuščias.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių