Quantcast

Ar kaunietė mirė ne nuo gripo?

Kauno visuomenės sveikatos centro Užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės skyriaus vedėja Orina Ivanauskienė teigia, kad atlikus laboratorinius tyrimus dėl praėjusį sekmadienį Kauno klinikose mirusios moters gripo viruso nerasta.

Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje buvo ištirtas nosiaryklės pasėlis, kuriame gripo viruso nebuvo. Galutinė diagnozė, dėl ko mirė moteris, paaiškės maždaug po mėnesio, kai bus aiškūs patanatominio tyrimo rezultatai.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad 56 metų Kauno klinikinės ligoninės slaugytoja mirė vasario 7 dieną. Kauno visuomenės sveikatos centro duomenimis, kaunietė sirgo arterine hipertenzija, o peršalimo ligos simptomus jautė ir negalavo maždaug savaitę, tačiau medicininės pagalbos kreipėsi tik praėjusį penktadienį.

Savaitgalį į Kauno klinikas kaunietė atvyko labai sunkios būklės, su ryškiu kvėpavimo funkcijos nepakankamumu.

Patvirtinta, kad nuo gripo mirė Vilniaus, Panevėžio ir Mažeikių rajono gyventojai.


Šiame straipsnyje: gripasgripo epidemijamirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

vanga-

vanga- portretas
Tai koks tu paseliu reikalingumas, kokia diagnoze, jeI rezultatai paaiskeja TIK po mirties net AUKSCIAUSIO LYGIO KLINIKOSE? gal atstove spaudai pakomentuotu?

loxatronui

loxatronui portretas
ir tebevaro...kad gyventojai kuo daugiau skiepytųsi ,kad tik pinigai į kišenę.Būtų gerai,kad baigtų gąsdinti gyventojus tuo "baisiu" gripu.

NESĄMONĖ

NESĄMONĖ portretas
Tai nuo kokios ligos gydė "daktarai", jei net nežino nuo ko moteris mirė???
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių