Quantcast

Išgertuvės prie Kauno marių baigėsi tragedija

Penktadienio pavakarę Kaune įvyko jau antra per parą tragedija vandens telkiniuose. Apie 18 val. Kauno mariose, ties viešąja įstaiga "Kauno motorlaiviai", nuskendo dar vienas jaunas vyras.

Bendrajam pagalbos centrui apie nelaimę pranešė kartu su 30-mečiu E.B. šioje marių pakrantėje alkoholiu vaišinęsi draugai. Anot jų, maudytis su drabužiais nuėjęs E.B. paniro po vandeniu ir jau neišniro. Jo gelbėti puolė kitas tos pačios vyriškos užstalės dalyvis, kuris taip pat vos nenuskendo. Jį spėjo išgelbėti kiti sugėrovai.

E.B. Kauno ugniagesių gelbėtojų narai ištraukė po 15 minučių paieškų. Jis aptiktas apie 20 metrų nuo kranto – septynių metrų gylyje. Nelaimėlį dar bandė gaivinti greitosios pagalbos medikai, tačiau nesėkmingai.

Portalas kaunodiena.lt jau rašė, kad penktadienio ryte iš Lampėdžio ežero buvo ištrauktas ketvirtadienio pavakarę nuskendęs 22 metų jaunuolis. Jis taip pat pramogavo prie šio vandens telkinio su draugais. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

arvydas damijonaitis

arvydas damijonaitis portretas
Kodėl mes skęstam ? Mažas lašelis vandens blokuoja oro įkvėpimo centrą - mirtis po trijų minučių..Ką daryti? GYVYBIŠKAI SVARBI INFORMACIJA: Žmonės skęsta dėl vienos pagrindinės priežasties. Mažas lašelis vandens papuola į bronchus, automatiškai blokuojamas (išsijungia) smegenyse esantis plaučių oro įkvėpimo centras. Žmogus negali įkvėpti oro ir per 2 minutes uždusta. Jeigu nori gyventi, reikia žinoti kaip įjungti plaučių oro įkvėpimo centrą. Reikia10 sekundžių apvirsti (žemyn galva),oro įkvėpimo centras įsijungs automatiškai - galėsit įkvėpti oro. Plaučiai yra "robotas", valdomas trijų centrų smegenyse - ritmo palaikymo centras (pneumotorakso), oro įkvėpimo ir iškvėpimo centrai. Blokuojant bent vieną centrą, mirtis po 3 minučių...Arvydas Damijonaitis.

nuomone

nuomone portretas
zmones skesta ir be alkoholio, gal net dazniau...

uzuojauta artimiesiems

uzuojauta artimiesiems portretas
Labai gaila zmogaus, ne mums ji teisti kuom jis ten buvo ar nebuvo !! uzuojauta artimiesiems :(
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių