Quantcast

Kauno centre – motociklo ir mikroautobuso avarija, nukentėjo žinomo kinologo sūnus

  • Teksto dydis:

Pastarosiomis dienomis Kaune ritasi eismo nelaimių virtinė. Netrukus po informacijos apie dviejų automobilių avariją Dainavos rajone, gautas pranešimas apie incidentą miesto centre.

Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad 16.36 val. gautas pranešimas apie Birštono gatvėje įvykusį motociklo ir mikroautobuso susidūrimą.

Policijos duomenimis, motociklo vairuotojas virto nuo dviratės transporto priemonės ir rėžėsi į keleivius gabenantį mikroautobusą. Nelaimės metu nukentėjo motociklo vairuotojas – jis patyrė įvairių kūno vietų nubrozdinimus, į nelaimės vietą atvykę medikai jam uždėjo kaklo įtvarą.

Portalą pasiekė žinia, kad į nelaimę pakliuvęs motociklininkas – dresavimo mokyklos "Nuaras" įkūrėjo, kinologijos instruktoriaus Vytauto Gustaičio sūnus. Ši informacija pasitvirtino su vyru pakalbėjus telefonu.

"Taip, esu įvykio vietoje, nukentėjo mano sūnus.  BMW automobilis, kurį vairavo nėščia moteris, užkišo ir sūnaus motociklas virto", – portalui savo versiją dėstė V. Gustaitis.

Vyras patvirtino, kad sūnus išgabentas į gydymo įstaigą.

Pasak policijos atstovų, įvykio aplinkybes išsiaiškins ekspertai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas Tulcevicius

Edmundas Tulcevicius portretas
Tomui - ar tu pats supratai ką parašei , eik pasimokyti lietuvių kalbos.

Tomas

Tomas portretas
Visu pirma ne transporta reikia kaltinti kas cia tuos pesciuosius dievais laiko o jiems patiems ismokti vaiskcioti nes nemokat ne per paprasta pesciuju pereja pereit eina uzmigi ne neziuri kur ausinukai telefona spo to po ratais guli ir tokiu ne kiek negaila tik tokius riektu dar nuteisti kad sukele eismo ivyki .. Keliu eismo tiasykles galioja visiems o pestiesiems pasirodo ne jaigu jie laikytusi tu taisykliu elementariu nebutu musinejami kaip kebliai..

hm

hm portretas
o kuo žymus tas sūnus?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių