Quantcast

Kauno centre – motociklo ir automobilio avarija

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytas Kaune pažymėtas skaudžia nelaime.

Karaliaus Mindaugo prospekte, ties 7 numeriu pažymėtu namu, susidūrė lengvasis automobilis ir motociklas. Pranešimą apie įvykį policija gavo 10.35 val.

 Į įvykio vietą atskubėjo medikai ir policija.

Kaip pasakoja liudininkai, sukantis į dešinę "Opel Astra" markės automobilis nepraleido link Vytauto Didžiojo tilto tiesiai važiavusio motociklininko.

Liudininkų teigimu, motociklo vairuotojas buvo paguldytas ant neštuvų, jam uždėtas kaklo įtvaras. Jis skubiai išvežtas į ligoninę.

Eismas prospekte paralyžiuotas – negalima pravažiuoti eismo juosta link tilto, o priešpriešinėje eismo juostoje vyksta dvipusis eismas.

Medikų automobiliams išskubėjus su įjungtais švyturėliais gatvėje liko gulėti sumaitotas motociklas, pažirę jo ir vairuotojo šalmo detalės. 

Apie motociklo vairuotojo būklę ir amžių medikai konkretesnių žinių žiniasklaidai neteikė, tačiau teigė, kad gyvybei pavojaus nėra, jo gaivinti nereikėjo.

Liudininkų teigimu, motociklininkas buvo suaugęs vyras. Jų nuomone, vyras važiavo gana greitai. Vertino, kad spaudė tikrai daugiau nei leidžiamas 50 km per val. greitis. Neva motociklo greitis galėjęs siekti ir 60 km per valandą, tačiau į šį klausimą atsakys ekspertai.

Po avarijos "Opel Astra" buvo nustumta į dešinėje esančią M. Daukšos gatvę, į kurią posūkis ir buvo lemtingas. Automobilio priekis – sulamdytas, nebelikę numerių lentelės, nuo smūgio nukėlęs ir markės ženklas.  

M. Daukšos gatvės atkarpa nuo Karaliaus Mindaugo prospekto iki Muitinės gatvės laikinai visai uždaryta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kolega.

Kolega. portretas
Debilai žurnalistai ir skaitytojai. Dešinęs nuo kairęs neskiria, ka jau kalbeti apie KET. Opelis sūko į kairę ir nepraleido tiesia važiojančio. Tai ir kaltės laurai vienareikšmiškai tenka jam. Bet motociklininkas irgi geras, savisaugos jausmą atsijungęs visiškai. Jeigu jau matai Opelį, Astrą ir dar blet raudoną, tai žinok kad už vairo arba boba arba durnius ir atleisk akseleratorių.

R

R portretas
Kai opelis posūkį bandė atlikt kaip tik buvo tarpas, bet motociklininkas nuo sankryžos paspaudė iki dugno....po avarijos kokia 30 metru nuskrido. Gaila žmogaus, bet ne mieste taip lakstyt, kur intensyvus eismas. Kaip kokį nors posūkį atlikt jei visi taip lakstytų.

nesupratau

nesupratau portretas
Amžinos problemos su tais motociklų vairuotojais.Garantuotai lėkė 100 km greičiu o automobilių sraute juos sunku ir pamatyt.O jei dar saulė akino....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių