Quantcast

Kauno areštinėje – G. Einikio antrininkas

Kauno policija sulaikė buvusį kitos istorinės šalies krepšinio komandos – Vilniaus „Statybos“ – centro puolėją Alvydą Kačinskį.

Trečiadienio naktį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno AVPK) areštinėje atsidūrė aukštaūgis krepšininkas, pasekęs skandalingojo kolegos Gintaro Einikio, garsėjančio smurtu prieš savo sutuoktinę, pėdomis. Kauno policija sulaikė buvusį kitos istorinės šalies krepšinio komandos – Vilniaus „Statybos“ – centro puolėją Alvydą Kačinskį, dėl kurio elgesio prieš sutuoktinę taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.

204 cm ūgio A.Kačinskis, kuriam šiandien – 53-eji, žaidė Vilniaus „Statyboje“ jos klestėjimo laikais – kartu su tuometiniu jos žvaigždynu.

Incidentas, vėlų antradienio vakarą įvykęs A. Kačinskio uošvės bute Laisvės alėjoje, pateko tarp šešių įvykių, įtrauktų į policijos paros suvestines, nors tą parą buvo pradėti 34 ikiteisminiai tyrimai (trys iš jų – dėl smurto artimoje aplinkoje). Tačiau kiti du panašūs atvejai, remiantis suvestine, prieš A. Kačinskio išpuolį nublanksta.

Pranešama, kad prieš 13 metų vyresnę sutuoktinę smurtavusiam aukštaūgiui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,54 promilės. Jo žmonai, atlaikiusiai dvigubai stambesnio sutuoktinio smūgį į krūtinę bei tampymą už plaukų, prireikė greitosios medikų pagalbos. Po incidento ji buvo išvežta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo bei nežymaus sveikatos sutrikdymo. Už tai Baudžiamasis kodeksas grasina viešaisiais darbais, tačiau jie gali būti skiriami tik teisiamajam sutikus, arba laisvės apribojimu, arba areštu nuo 15 iki 90 parų, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tačiau tai – tik pirminė įvykio kvalifikacija. Pradėtas ikiteisminis tyrimas gali būti perkvalifikuotas ir į sunkesnį nusikaltimą. Tai priklausys nuo sužalojimo, kurį medikai konstatuos nukentėjusiajai. Nors ši, savo ruožtu, taip pat vėliau gali atsisakyti pretenzijų savo skriaudikui, tai jau ne kartą yra buvę panašiose bylose.

Karjeros viršūnėje ir Europos taurės turnyre žaidęs A.Kačinskis pastaruoju metu rungtyniavo Kauno krepšinio mėgėjų bei Lietuvos krepšinio veteranų lygose. Tačiau, teigiama, kad nevengė ir taurelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

keisti įvykiai

keisti įvykiai  portretas
Kažkas ne taip ,kad su 13 m vyresne , suprasčiau jei būtų 13 m jaunesnė .

Feliksas

Feliksas portretas
nors matet ji? dvigubai sako stambesnis :D tai zmona is vis tada degtukas kur stuburas matosi :D

lolo

lolo portretas
Aaa baisu labai baisu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių