Quantcast

Kauno apskrities policija nustatė tris šimtus greitį viršijusių vairuotojų

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę.  Per ją nustatyti 295 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejai: 83 vairuotojai viršijo nustatytą greitį nuo 10 iki 20 km/val., 155 – nuo 20 iki 30 km/val., 46 – nuo 30 iki 40 km/val., 9 – nuo 40 iki 50 km/val., 2 – daugiau kaip 50 km/val.

Didžiausias leistino greičio viršijimo atvejis – 180 km/val. (A 5 kelyje, kur nustatytas leistinas greitis – 90 km/h).

Rugpjūčio 24 – 30 dienomis Kėdainių, Jonavos ir Kaišiadorių policininkai tikrino, kaip vairuotojai segi saugos diržus. Nustatyta, kad 75 vairuotojai nesegėjo saugos diržų, jų nebuvo prisisegę 23 keleiviai.

Kėdainių, Jonavos, Kaišiadorių Kelių policijos valdybos pareigūnai praėjusią savaitę iš viso patikrino 445 vairuotojus, norėdami patikrinti, ar jie vairuoja blaivūs. Nustatyti 22 neblaivūs vairuotojai.

Per savaitę eismo įvykiuose buvo sužeista 10 žmonių. Kauno apskrityje šiemet žuvo 20 žmonių,  (pernai – 32), sužeista -  532 eismo dalyviai, (pernai  - 408).

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

savas

savas portretas
idomus kas yra pasitikrines savo masinos spidometra laboratorijoj net ten duoda 5 procentu paklaida o cia vienas kilometras daugiau ir nuotrauka kaip visada is didelio rasto isejom is krasto

To to-jo

To to-jo portretas
Gal tu geriau pats išsiblaivyk. Jei nemoki važiuoti , tai pasilik namie. Arba paprašyk , kad kas iš mokančių pavėžintų. tik pamanyk... 70-90 pravažiavo ... gal tu užmiestyje nebuvęs? bent iki Lenkijos palėk (galėsi ir prisipirkt maisto), tai pamatysi koks leistinas greitis panašiame ruože ten yra.. o tada jau galėsi pezėt....

protingieji komentatoriai

protingieji komentatoriai portretas
AI GERAI TIK NESPANK
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių