Quantcast

Kaunietis įtariamas studentės užsienietės išžaginimu

Kauno policijos areštinėje atsidūrė 27-erių metų Deividas R., kurį vienoje miesto aukštųjų mokyklų studijuojanti 22-ejų metų Ispanijos pilietė kaltina ją kažkuo apsvaiginus ir išžaginus.

Tai įvyko trečiadienio paryčiais viename Laisvės alėjos bute, kurį nuomojosi niekur nedirbantis įtariamasis.

Ispanė teigia buvusi atsiviliota į šį butą iš naktinio klubo „Džem'Pub“, kuriame jie tąnakt susipažino. Šioje Kaune studijuojančių užsieniečių pamėgtoje pasilinksminimo įstaigoje, minimoje jau ne vienoje plačiai nuskambėjusioje kriminalinėje istorijoje, ji lankėsi su draugėmis.

Ispanė teigia nebuvusi smarkiai įkaušusi, kaip ir lietuvaitis, vardu Deividas, su kuriuo ji tąnakt susipažino. O, kai šis pasikvietė į savo namus – parūkyti kanapių, ji sutiko, nes jos gimtinėje tai – legalu.

Lietuvos įstatymų ir kai kurių vietinių vyrų papročių nežinojimas užsienietei baigėsi skaudžiai. Ji teigia buvusi naujojo savo pažįstamo išžaginta, pasinaudojus jos bejėgiška būkle. Tačiau, kaip pateko į šiuos spąstus, – neaišku. Pakeliui į savo butą Deividas ją pavaišino papildomu alaus bokalu, į kurį galėjo kažko įberti. O namuose, prieš priverstinį lytinį aktą, – ir kanapių suktine, nors pats nerūkė.

Netrukus, anot ispanės, jai atėmė rankas ir kojas, dėl ko ji negalėjusi žagintojui pasipriešinti.

Pagalbos į Kauno policiją ji kreipėsi tą patį rytą, kai grįžusi pas bendramokslius ir šiems papasakojus, kas įvyko, pastarieji patarė nedelsti.

Įtariamasis tradiciškai tokiose bylose linkęs teigti, kad lytinis aktas įvyko abipusiu susitarimu. Pareiškus įtarimą, dėl jo suėmimo į teismą greičiausiai nebus kreiptasi. Ligi šiol šis kaunietis į policijos akiratį patekęs nebuvo. Atlikus kratą bute, kuriame, anot ispanės, ji buvo išžaginta, kanapių nerasta, nors įtariamasis prisipažįsta buvęs jų įsigijęs savo reikmėms. Kitų tyrimų rezultatų, kurie patvirtins arba paneigs nukentėjusiosios prielaidas dėl galimo jos apsvaiginimo neaiškiomis medžiagomis, dar nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
Serija meeee2222........

regina

regina portretas
reikia bausti tokias kekses kurios eina i klubus uzverbuoja vaikinukus pasidulkina o po to kila minciu kad gali pareketuoti dabar paneles lenkia vaikinus

UFFO

UFFO portretas
tarpkulturiniai mainai
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių