Quantcast

Kauniečio bagažinėje rado 30 vogtų dviračių (kai kurie kainuoja net 5 tūkst. eurų)

  • Teksto dydis:

Kauno policija trečiadienio rytą sučiupo įtariamą dviračių vagį. Jo grobio vertė skaičiuojama dešimtimis tūkstančių eurų.

Šiandien apie 10 val. kelyje Kaunas-Žeimiai, ties posūkiu link Jonavos, Patrulių rinktinės pareigūnai sustabdė automobilį „VW LT 35“, kurį vairavo Kauno miesto gyventojas, gimęs 1983 m. Pareigūnams paprašius parodyti, kas vežama bagažo skyriuje, buvo rasta apie 30 įvairių modelių ir markių dviračių su vokiškomis etiketėmis. Vieno dviračio vertė svyruoja nuo 2 500 eurų iki 5 000 eurų.

Vairuotojas negalėjo pateikti šių dviračių įsigijimo dokumentų. Jis vėliau nurodė, kad dviračiai yra vogti, tačiau kas vogė, jis teigė nežinąs.

Patruliams vyrą vedant į tarnybinį automobilį, pastarasis, už tai, kad niekam nebūtų pranešta apie vogtus dviračius, pasiūlė 2 000 eurų kyšį. Vyriškis buvo įspėtas apie baudžiamąją atsakomybę už pareigūno papirkimą, tačiau jis ir toliau siūlė „susitarti“.

Kaunietis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate vyksta tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ir dėl pareigūnų papirkimo.


Šiame straipsnyje: vagystėdviračiaivagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

reklama

reklama portretas
lietuvos pensininkai vel negales isigyti dviraciu...o kiek furu su kontrabanda sulaikoma?

teiseju kolegija

teiseju kolegija portretas
Teisme nustacius kad verslininkas veze kontra banda dvi ra cius sudegins ar kitaip tuos brangius dviracius utilizuos...

.....

..... portretas
naturalu,kad bande issipirkti,nes tiems kuriems veze tures uz dviracius sumoket pilna suma, o policija vietoje to, kad butu prasukus tarptautine operacija ir nustacius visa grandine-pasidziauge per spauda savo menkaverciu laimejimu.....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių