Quantcast

Kaune vėl aidėjo šūviai: peršautas taksistas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune švaistytasi ginklu – Šilainiuose juo sužalotas taksistas.

Incidentas įvyko apie 15.30 val. Vėjo gatvėje. Užpultasis policijai teigė, kad ant galinės sėdynės sėdėjęs keleivis,  reikalaudamas pinigų, į jį šovė apie dešimt kartų. O po to sudavė ginklu į galvą. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo, nors įtariamasis šiuo išpuoliu pabėgo nieko nepagrobęs – tik išdaužęs taksi automobilio "Opel Zafira" kairės pusės priekinių durelių stiklą.

72-ejų metų taksistas, į kurį šauta iš nugaros, sužalotas nesunkiai. Jis pats atvyko į Kauno klinikinę ligoninę, esančią arčiausiai įvykio vietos. Tačiau vėliau buvo pristatytas į Kauno klinikas, kuriose jam suteikta pagalba dėl galvos sumušimo, po ko pacientas išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pirminiais duomenimis, užpuolikas, kurio ieško policija, buvo ginkluotas šratais šaudančiu pistoletu. Tokią prielaidą leidžia daryti apšaudyto taksisto rankoje likusios šratų žymės. 

Portalas kauno.diena.lt primena, kad vakar Kaune taip pat aidėjo šūviai. Nepilnametį plėšiką, taip pat ginkluotą oriniu pistoletu, pavyko sulaikyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

px

px portretas
o kiek jau pabegeliu i lietuva atvezta?

AS

AS portretas
Didele beda - EuroPYDERASTU NEBAUDZEMUMAS !

kaunas

kaunas portretas
Matyt , kad Kaunas stipriai apsiginklaves ir ginklus nusipirkt nesunku? Ka sako kriminaline zvalgyba?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių