Quantcast

Kaune vėjas laužė medžius, išvertė tvorą ir apgadino stogą

  • Teksto dydis:

Vakar Lietuvoje siautėjęs stiprus vėjas pėdsakų paliko ir Kaune. Šėlstanti stichija ne tik laužė medžius, bet ir išvertė tvorą, nuplėšė dalį stogo.

Pranešama, kad dėl smarkaus vėjo visoje Lietuvoje lūžę medžiai apgadino mažiausiai šešis automobilius. Kaune tokių incidentų neužfiksuota, tačiau gyventojai nuostolių taip pat patyrė.

Apie 17 val. ugniagesiams panešta, kad virsdamas medis nutraukė elektros laidus Romainių gatvėje. Pabudėta, kol atvyko avarinė tarnyba ir atjungė elektros energiją.

Beveik po valandos ugniagesiai skubėjo į L. Ivinskio g., kur ant kelio užvirto medis. Jis buvo susmulkintas ir patrauktas nuo važiuojamosios gatvės dalies.

Vytauto pr. apie 18 val. vėjas nuvertė tvorą. Gelbėtojai tvorą atkėlė ir patraukė, kad ji nekeltų pavojaus.

Panašiu metu pranešta, kad Savanorių pr. ir Taikos pr. sankirtoje ant elektros laidų pavojingai kabo medis. Atvykus gatvių apšvietimo tarnybai ir atjungus elektrą, medis buvo susmulkintas ir patrauktas į šalikelę.

P. Kalpoko g. medis taip pat užvirto ant elektros laidų. Budėta, kol atvyko elektros tinklų avarinės tarnybos darbuotojai. Tada medis buvo pašalintas. 

Šiek tiek vėliau ugniagesiai važiavo Vydūno alėją, kur kelią užtvėrė nuvirtęs medis. Jis taip pat buvo patrauktas į šalikelę.

Benediktinių g. nuo keturaukščio daugiabučio namo vėjas nunešė šiferio lakštus. Vienas nukrito ir sudužo, o kitas grėsmingai kabojo ant stogo. Todėl ir čia prireikė ugniagesių pagalbos.

Apie 19 val. gautas pranešimas, kad Miško g. lūžęs medis gali nuvirsti ant važiuojamosios kelio dalies. Medis supjaustytas ir patrauktas.

Kauno r., Kampiškių kaime, vakarop ant ūkinio pastato užgriuvo medis. Jį ugniagesiams teko nukelti.


Šiame straipsnyje: Vėjasmedžiainelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių