Quantcast

Judrioje Kauno sankryžoje – trijų automobilių avarija

Savanorių ir Taikos prospekto sankryžoje susidūrė trys lengvieji automobiliai. Į ligoninę išvežti keturi žmonės, du iš jų – vaikai.

Avarija judrioje Kauno sankryžoje įvyko 10.10 val. Policijos budėtojas Giedrius Stakeliūnas informavo, kad susidūrė trys automobiliai: „Škoda“, „Volvo“ ir „Citroen“.

Eismo įvykio dalyviai pasakojo, kad „Citroen“ ir „Volvo“ automobiliai važiavo Taikos pr. Jiems tuo metu buvo tik užsidegęs žalias šviesoforo signalas, tačiau nuo centro pusės per raudoną signalą parskriejo „Škoda“ automobilis ir rėžėsi į minėtas mašinas.

Greitosios medicinos pagalbos prireikė keturiems keleiviams, du iš jų – nepilnamečiai. Visi pristatyti į Kauno klinikas.

Dėl avarijos susidarė automobilių spūstis. Taikos prospektu negali pravažiuoti troleibusai. Centro kryptimi eismas taip pat sunkiai juda.


Šiame straipsnyje: avarija Kauneavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Labai didelis judėjimas. Vairuotojai tikrai kartai labai staigiai persirikiuoja, nepaiso jokių taisyklių.

Sugriežtint teisiu gavima!!! Per lengvai dalina

Sugriežtint teisiu gavima!!! Per lengvai dalina portretas
Dalbajobai nuuuuu negaliu.... nafig skristi,jei daunas esi tai zudykis vienas,bet ne kelyje ir ne kitus!!!! Atsipeikekit,turetu buti egzaminai kas pora metu kad patikrint ar atmena kaip vaziuoti atsakingai!!!! Uz grotu tokius!!!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių