Quantcast

Didžiuosiuose miestuose prie bankomatų įkliuvo sukčiavimu įtariami asmenys

  • Teksto dydis:

Šeštadienį policija sulaikė Vilniuje ir Kaune sukčiavimu įtariamus asmenis, bandžiusius išsiimti pinigus iš bankomato. Dauguma jų – Estijos piliečiai.

Policijos departamentas informavo, kad Vilniuje 12 val. 55 min. sulaikytas 1991 metais gimęs vyras, kuris bankomate, prie parduotuvės, bandė išgryninti pinigus. Pas sulaikytąjį rasta 10 plastikinių mokėjimo kortelių, ant kurių surašyti numeriai.

Beveik tuo pačiu metu sostinėje sulaikyti trys 1990 metais gimę Estijos piliečiai, kurie įtariama norėjo pasinaudoti netikrais banko mokėjimo instrumentais. Pas vieną jų rasta 15 plastikinių mokėjimo kortelių.

Kaune policija panašiu metu šeštadienį sulaikė dar tris 1990 ir 1987 metais gimusius Estijos piliečius, bandžiusius išgryninti pinigus. Pas vieną sulaikytąjį rasta 15, pas kitus – 30 plastikinių mokėjimo kortelių. Kaune taip pat sulaikytas 1987 metais gimęs vyras, pas jį rastos 7 mokėjimo kortelės.

Visi asmenys uždaryti į areštinę.

Policija dar aiškinasi, ar mokėjimo kortelės buvo padirbtos, ar pavogtos, BNS sakė Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Philip Morgan

Philip Morgan portretas
Ar jums reikia asmeninio ir verslo ar investicinio finansavimo be streso ir greito patvirtinimo? Jei taip, susisiekite su mumis šiandien, nes šiuo metu siūlome 2 proc. Puikių palūkanų paskolų. Mūsų finansavimas yra saugus ir saugus. Mūsų klientai laimė yra mūsų jėga. paskolos iš 5 000 eurų - 1 000 000 eurų JAV dolerio euro ir svarų, dabar yra verslo, asmeninės, namo, kelionių ir studentų paskolos ir kt. Daugiau informacijos Išsiųskite išsamų paskolos pasiūlymą (paskolos suma ir trukmė) Paskolos pareigūnas. (Philipmorganloanservice00@gmail.com

senis

senis portretas
glusa ir bazinycioje musa

padraika

padraika portretas
a, tai va, kas vakar vyko akropolyje. šiaip mačiau tik du snukius suguldytus ant žemės. atrodė baisiai, kaip visiški narkomanai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių