Quantcast

Kaune parduotuves apiplėšinėjo du penkiolikmečiai

  • Teksto dydis:

Dviem klasiokams iš Kauno pareikšti įtarimai dėl kelių mieste įvykdytų plėšimų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyboje pradėti penki ikiteisminiai tyrimai dėl plėšimų, kurie šiuo metu sujungti į vieną. Nusikaltimais įtariami du penkiolikmečiai.

Balandžio 24 d. apie 9.50 val. Kaune, Prancūzų g., grasindamas peiliu pardavėjai, įtariamasis iš kasos aparato pagrobė 210 eurų. Po savaitės, balandžio 30 d., apie 15.47 val. buvo gautas pranešimas, kad Prancūzų g., toje pačioje parduotuvėje, grasinant peiliu pardavėjai, iš kasos aparato buvo pagrobta 400 eurų. Dar kitą savaitę, gegužės 6 d., apie 19 val. Kalniečių g. ir vėl grasinant peiliu pardavėjai iš parduotuvės kasos aparato buvo pagrobti 194 eurai. Gegužės 12 d. apie 16 val. Kalniečių g., toje pačioje parduotuvėje, grasinant peiliu pagrobta 170 eurų. Gegužės 24 d. apie 16.50 val. Partizanų g., grasinant daiktu, panašiu į šaunamąjį ginklą, iš kasos aparato buvo pagrobti 488 eurai.

Abiem jaunuoliams paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.


Šiame straipsnyje: nusikaltimaiapiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

gedas

gedas portretas
SKAITAI IR STEBIESI .VAGIS SULAIKO IR VEL PALEIDZIA. APIPLESTI TAI VYRAI DRASUS... POLICIJOJE VAIKAI APSIMETELIAI ... KOKIA NAUDA IS TU ISTATYMU,TAI TIK ZMONIU APSTATYMAI . AR TAM TIKRAS BUDAS PASIPELNYTI. KAIP NORI TAIP VARTAI TUOS STRAIPSNIUS. JOKIOS LOGIKOS , CHAOSAS O NE TVARKA. VIENI TUSCIAZODZIAVIMAI....

Justas

Justas portretas
Šiuolaikinės "demokratijos" ir "žmogaus teisių" grimasos. Napoleono armijoje buvo 14-mečių kareivių. Pas mus 18-mečiai dar "vaikai". Idiotizmas.

Banginis

Banginis  portretas
Malalietkose pailsės. Ten geri đėdės ir tetos laukia tokių vaikučių.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių