Quantcast

Kaune – kaip kine: buto duris išspyrę plėšikai pagrobė piniginę su 40 eurų

  • Teksto dydis:

Kaune du plėšikai pasidarbavo kaip trileryje.

Trečiadienio vakarą, apie 19 val., į 49-erių metų moters butą Baltijos g., spyrę į duris ir sugadinę spyną, įsiveržė du pažįstami asmenys.

Jie sumušė ten buvusį 56-erių metų į vyrą ir pagrobė jo piniginę, kurioje buvo 40 eurų. 


Šiame straipsnyje: apiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonis

Jonis portretas
Bobos kodėl nemušė, bet jos vyrą sumušė. Taip išeina kad tie pažystami ir yra tos bobos chachaliai, užtai jos ir nemušė, kur tau muš.

gdaniella017@gmail.com

gdaniella017@gmail.com portretas
sprendimas Jūsų finansinių problemų (gdaniella017@gmail.com) Sveiki Ponas ir ponia Jūs ieškote verslo paskolos, asmeninės paskolos, būsto paskolos, automobilių paskolos, studento paskolą, paskolos skolos konsolidavimas, rizikos kapitalo ir tt. Arba jums buvo atsisakyta paskolą bankui ar finansų įstaiga vieną ar daugiau priežasčių? Jūs esate tinkamoje vietoje jūsų paskola sprendimai! Aš esu privatus skolintojas, aš suteikti paskolas įmonėms ir privatiems asmenims, nuo 2000 € iki 8.000.000 € visiems, rimtai apie mažomis palūkanų norma 2% per metus. Jeigu mūsų sąlygos yra palankios, tada jūs galite gauti paskolą per 48 valandas nuo prašymo gavimo dienos. Norėdami gauti daugiau informacijos, Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų asmeninės paskolos mail gdaniella017@gmail.com
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių