Quantcast

Anekdotas: Kaune brangų BMW bandė pagrobti teisės vairuoti neturinti moteriškė

  • Teksto dydis:

Šiandien Kaune bandyta pagrobti prabangų BMW. Įtariamoji – 62-ejų metų moteris, neturinti vairuotojo pažymėjimo.

Apie 12.30 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė pranešimo, kad „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje mėginta pagrobti automobilį „BMW 328i“. Automobilis pagamintas šiemet. Jo vertė rinkoje – nuo 35 tūkst. eurų.

Incidentas įvyko, kai prie BMW vairuotojos priėjo vyresnio amžiaus moteris, kuri įžūliai įsėdo į saloną bei, švaistydamasi aštriu daiktu, siekė automobilio raktelių. Vairuotojai pasipriešinus, užpuolikė spruko į prekybos centrą.

Nedelsiant apie įvykį buvo informuoti teritorijoje dirbę pareigūnai. Jie ne tik blokavo teritoriją aplink prekybos centrą, bet ir kartu su apsaugos darbuotojais peržiūrėjo vaizdo stebėjimo kameras. Netrukus įtariamoji buvo pastebėta vienoje iš parduotuvių ir sulaikyta.

Sulaikytoji, gimusi 1955 m., buvo blaivi. Ši Kauno gyventoja anksčiau nebuvo teista. Kas paskatino ją taip pasielgti, neaišku – ji neturi teisės vairuoti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.


Šiame straipsnyje: BMWvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dargyvas

Dargyvas portretas
Karštis, turtinė nelygybė, amžius,. Moteris pamatė savo diedo meilužę.....gal

...

... portretas
Tai kad ir su teisėmis tos moteriškės vairuot nesugeba.

Ramas

Ramas  portretas
nea jinai nenorejo buty bomze
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių