Quantcast

Kaune atvertė bylą dėl neteisėtos moters sterilizacijos

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos teismas atvertė skandalingą bylą dėl neteisėtos moters sterilizacijos.

Lazdijų gyventoja Aušra Jankauskienė buvo sukrėsta, kai prieš kelerius metus sužinojo, kad yra nevaisinga.  Be jos žinios, galimai atliekant cezario pjūvį, buvo atliktas kiaušintakių atidalijimas.

Portalas jau yra rašęs, kad teismo medicinos ekspertai patvirtino, jog ši procedūra galėjo būti padaryta tik ligoninėje.

Šiuo metu 42 metų A. Jankauskienė, dėl cerebrinio paralyžiaus prikaustyta prie vežimėlio, 2004-aisiais su vyru Dariumi, po cezario pjūvio operacijos susilaukė sūnaus. Medikai patvirtino, kad būtent tuomet A. Jankauskienei buvo atliktas ir kiaušintakių atidalijimas, nes kitų chirurginių operacijų moteriai nebuvo atlikta.

Nors moteris su vyru iš ligoninės nori prisiteisti apie 150 tūkst. eurų kompensaciją, tačiau pirmiausiai ji nori sužinoti, kas ir kodėl ją sužalojo ir atėmė bet kokią galimybę pastoti. 

Kaip praneša LNK Žinios, pirmajame posėdyje dalyvavo ir cezario operaciją atlikęs gydytojas, kuris savo kaltės nepripažįsta. 

Paaiškėjus, kad moters kūnas tikrai buvo pažeistas chirurginiu būdu, pasigirdo svarstymų, kad tą galėjo padaryti jos sutuoktinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
BJAURŪS IŠĮSIGIMĖLIŲ KOMENTARAI,KĄ,JAI ŽMOGUS INVALIDAS,BET SVEIKU PROTU,NETURI TEISĖS Į LAIMĘ IR DŽIAUGSMĄ.KOMENTUOJA TOKIE PAT,KAIP TEN VAIKŲ TEISIŲ GESTAPAS,SU HITLERIO GARBINTOJU PRIEŠAKYJE.

vi

vi portretas
Labai puikus ir profesionalus gyd. Tutlys- daug gyvybių išgelbėjęs, visad malonus ir gerbiamas. Net nesinori tikėti, kad jis galėjo šitaip padaryti...Bet kol kas dar niekas neįrodyta...

Kvailystė

Kvailystė portretas
Vieną vaiką užaugino artimieji, valstybė(mes) mokėjo pašalpas, tai pysuokliai dar užsimanė
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių