Quantcast

Kas pavogė per 600 eurų kainuojančius kvepalus?

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai ieško, kas iš parduotuvės nugvelbė kvepalus.

2017 m. gruodžio 27 d. Kaune, Islandijos pl. esančioje parduotuvėje pastebėta, kad pavogti kvepalai, kurių vertė 624 eurai. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo du vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šiuos vyrus ar žinančius jų buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, policija prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 60 691, (8 700) 60 650 arba rašyti el. paštu remigijus.janusauskas@policija.lt.

Už nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.


Šiame straipsnyje: vagystėkvepalaiieško policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Jeigu tokie brangus kvepalai,tai kodel jie padeti lyg tai butu darzoves padetos prienamos laisvai,net juokinga,kad tokios kainos kvepalai ,o pardavojos net nekreipia demesio ,kad juos ima i rankas klijantas,dar yra daroma taip,yra specialus lapeliai ,kurie iskvepinti kiekvieno kvepalo pavyzdziu.o patys kvepalai padeti reikiamoje vietoje.patiko,pardaveja isima is vitrinos ir parduoda,o cia mirk is juoko.kazin ar pardaveja nesurista su siais vyrukai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel nesodina i kalejima tu kur kvepalu buteliuka pardavineja uz tokia kaina?

Wolfas

Wolfas portretas
Žino, kokius vogti, šelmiai, čia beveik kaip toj patarlėj - jeigu "tratinti", tai karalienę, jeigu vogti, tai milijoną. Aš neteisinų tų vagišių (rankas jiems nudaužyt taip, kad prie svetimo daikto nelystų) bet kvailiams, kurie laiko kvepalus, (o ne reklaminį pavyzdį ar muliažą) prekių lentynoje už tokią kainą, ir nepasirūpina kad prekė būtų normaliai apsaugota, taip ir reikia.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių