Quantcast

Karaliaus Mindaugo prospekte susidūrė „Volkswagen“ ir „Subaru“

  • Teksto dydis:

Penktadienio pavakare Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte įvyko avarija - netoli gaisrinės susidūrė du legvieji automobiliai.

"Susidūrė "Volkswagen" ir "Subaru" automobiliai. Į įvykio vietą atvyko ir medikai. Jie kelis žmones išsivežė į gydymo įstaigą", - portalui kaunodiena.lt sakė Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato budėtojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesupraskit manęs teisingai

nesupraskit manęs teisingai portretas
bet pas daugumą vairuotojų nėra visai jokio "lygio". Štai , Savanoriuose, prie batų kalno "izvozčikai" buvo okupavę dalį pievos...na, velniai nematė, bet, nusipirkę sportbačius,teikdavosi važiuoti į gatvę šaligatviu,link kalniečių palapinės.Savivaldybė pastatė ženklą "pėsčiųjų takas", per savaitę jo neliko, vėl iš pievos daroma pelkė važinėjama šaligatviais. Daug ten buvo konfliktų, kol galiausiai valdžia pastatė rimtą tvorą, ir apgynė pievą nuo idijotų. Dabar galvoju: kažin,kas būtų, jei pėstieji savanoriuose nuspręstų užsiimt,sakykim trečią juostą,savo porekiams (diskusijoms,alaus gėrimui,kaku darymui)...ką pasakytų vietiniai Šumacheriai, ir lodariai mentai?

Liūdna

Liūdna portretas
Vis kalbama,apie gatvių pralaidumo gerinimą.Tai,kad net 8 eismo juostų gatvėje,mūsų vairuotojai nesugeba saugiai važiuoti.Vistik labai žemas,kaip kurių vairuotojų lygis.Tokiems vairuoti nevertėtų.

....

.... portretas
Svarbu subaru nenukentejo smarkiai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių