Quantcast

Kam nespėjo paskambinti velionis?

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai tiria mįslingas 39-erių metų vyro, rasto negyvo automobilyje tamsintais langais, neaišku kiek stovėjusio vienoje Vilijampolės automobilių aikštelėje, mirties aplinkybes.

Minėtas „Audi A4“ pastebėtas minėtoje aikštelėje ties Raudondvario plento „Rimi“ ketvirtadienį dar prieš aštuonias ryto.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo tik po pustrečios valandos apie jį pareigūnams pranešęs asmuo, jam iš karto užkliuvo degančios galinės šio iki tol čia nematyto automobilio galinės gabaritinės lempos.

Po poros valandų „Audi“ tebestovėjo toje pačioje vietoje ir lempos tebedegė. Priėjus arčiau priekinėje keleivio sėdynėje pastebėtas ir vyriškis, rankoje laikantis mobilųjį telefoną. Manant, kad jis miega, nedrąsiai pabelsta į langą, tačiau nesulaukta jokios reakcijos.

Po pusvalandžio ir vėl buvo tas pats. Tada ir nuspręsta pranešti apie tai pareigūnams, nes „Audi“ durelės buvo užrakintos, o jos užvedimo rakteliai buvo spynelėje. „Gal automobilio vairuotojas, kurio kėdė buvo tuščia, turėjo priežastį pabėgti? Gal su šiuo mįslingu įvykiu kažkaip susijęs kaimynystėje esantys barakas, kuriame gyvena asocialūs asmenys? O gal narkotikai, kurių, kaip kalbama, Vilijampolėje įsigyti nesunku, nors ir nematyti nei švirkštų, nei kažkokių kitų galimų jų vartojimo įkalčių?“ – tai klausimai, kurie užplūdo, supratus, kad vyriškis greičiausiai – nebegyvas.

Kartu su policija atskubėję greitosios pagalbos medikai tai patvirtino.

Netrukus į įvykio vietą atvyko ir, kaip manoma, policijos pareigūnų, gana greitai nustačiusių velionio asmenybę, iškviesti jo artimieji.

Nelaimės vietoje/Laimio Steponavičiaus nuotr.

Tradiciškai tokiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo.

Pirminiais duomenimis, jokių smurto žymių, ant šio, kaip paaiškėjo, šiuo metu Kaune gyvenusio anksčiau teisto vyro kūno nepastebėta. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresniosios specialistės Justinos Kazragytės duomenimis, penktadienį iki pietų dar buvo nenustatyta ir velionio mirties priežastis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?????

????? portretas
kas tai yra " barakas"? Gal tai bendrabučio tipo daugiabučiai, kur daug savivaldybei priklausančių butų? Vilijampolėje garsėja toks " Holivudu" vadinamas. Klausimas merui- kada savivaldybė imsis tvarkyti savo tokius namus ir juose gyvenančius nuomininkus. Juk už tvarką atsako nuomotojas. Jei savivaldybė nepajėgi užtikrinti, kad jos nuomininkai nešiurpintų greta gyvenančių žmonių, tai tegul iškeldina juos ir atiduoda tuos butus tvarkingiems žmonėms ir neeikvoja mokesčių mokėtojų pinigų degradų poreikiams tenkinti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių