Quantcast

Kalvarijos gatvėje sumaitoti automobiliai, „Opel“ vairuotojas išvežtas į ligoninę

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Kaune, Aleksote, įvyko šiurpi avarija.

Policija pranešimą apie avariją gavo 20.06 val.

"Kalvarijos gatvėje susidūrė lengvieji automobiliai "Opel" ir "Volkswagen". Per eismo įvykį išverstas ir elektros stulpas, kuris užvirto ant automobilio "Opel". Sužalojimus patyrė jo vairuotojas. Jis išvežtas į ligoninę", - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Abu vairuotojai buvo blaivūs.

Į įvykio vietą buvo atvykę medikų, policijos ir ugniagesių ekipažai.

Abu automobiliai sumaitoti, ugniagesiai rankiojo jų nuolaužas.


Šiame straipsnyje: avarija Kauneavarija Kalvarijos gatvėjesusidūrė Opel ir Volkswagenišvežtas į ligoninęavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Keniausiui

Keniausiui portretas
Dusk, padla, su savo j_banu "prie ruso"... Prie to tavo ruso ne tik padangu zieminiu nebuvo, bet ir paskyros sumauta spalvota televizoriu reikejo 10 metu laukt.... As su pypliais vaikais eilej prie tualetinio popieriaus stovejau,kad tik daugiau ruloniuku gaut... Tai susikisk savo rusa i gera vieta....

Ne vairuotojai, bet keniaušiai

Ne vairuotojai, bet keniaušiai portretas
Jau išvis nebesugeba važiuot saugiai, blogam šokėjui ir kiaušai maišo. Kodėl prie ruso nereikėjo nei žieminių , nei vasarinių padangų, ir gerai buvo, tik aišku kad nebutu plikos ir važiavom net dulkės rūko, o dabar taip išpopinti vairuotojai kad jiem ir padangų reikia žieminių, o prie ruso važiavom žiemą-vasarą su tom pačiom padangom ir gerai buvo, tik aišku kai slidu nelakstėm ir avarijų neturėjom. Aš pvz su Moskvič412 važinėjau, o paskui su nauju 2140, su žigulio varikliu.

Xcfvg

Xcfvg portretas
Manau po auto įvykio pirmiausia turetu būti apžiuretos automobilių padangos,nes matau gatvese mašinas dar su vasarinės padangomis .Kitas įvykis kuriame Fura apvirtusi ir matosi nusidėvėje, vasarinės padangos.Nesuprantu, kaip vairuotojas gali išvažiuoti su netvarkinga mašina į kelionę.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių