Quantcast

Įžūlus apiplėšimas Eiguliuose: sumušė šeimininką, apvogė ir užrakinę bute pabėgo

  • Teksto dydis:

Vėlų antradienio vakarą Kaune įvykdytas įžūlus apiplėšimas.

Kaip praneša Kauno policija, gegužės 8 d. apie 23 val. Kaune, Šiaurės pr., į 33-ejų metų vyro butą, savininkui atidarius duris, įsibrovė du nepažįstami jaunuoliai, kurie, reikalaudami pinigų pripurškė ašarinių dujų, sumušė buto šeimininką ir pagrobę mobilaus ryšio telefoną, 5 eurus bei užrakinę šeimininką bute pasišalino.

Materialinis nuostolis – 755 eurai.

Įvykis tiriamas.


Šiame straipsnyje: apiplėšimasvagystėEiguliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
nejaugi taip naglai pradės plėšikaut? nereikia nei 23 val. galima ir anksčiau nes tokiu metodu greitu, nieko neprisišauksi, telefono neturi, pats užrakintas- bet jie matomai žinojo kad jis vienas gyvena, kitu atveju toks triukas nesigautų..

Maladiec, protingi vaikinukai

Maladiec, protingi vaikinukai portretas
O tam durniui taip ir reikėjo, durnių ir bažnyčioj muša. Pats ir įsileido į kambarį. Ot reikėjo neleist, tai būtu ir sveikas buves , ir telefoną turėjes. Ir labai daug tokių durnių kaip jisai yra. Pastebėjau kad ir mano kaimynai visi atidaro duris nepažistamiem žmonėm kai tik paskambina į duris, tuoj ir leke atidaryt, gerai būtu kad ir jie vieną kart gerai gautu į liulią, tai tada gal bijotu durų atidaryt. O kai aš neatidarau , tai jiem dyvas, kodėl neatidarau.

Petras

Petras portretas
Sako neliko nusikalstomo pasaulio visus sulaike. Tik net namie darosi pavojinga buti. Kur ziuri valstybe ir teisesauga visa ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių