Quantcast

Į policijos automobilį rėžėsi penkiolikmetis su mopedu

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune į policijos automobilį atsitrenkė penkiolikmečio vairuojamas mopedas. Taip baigėsi jo lenktynės su draugu, važiavusiu kitu mopedu. Po šio susidūrimo trečiadienį Žaliakalnio policijos komisariato (PK) teritorijoje vietoj keturių automobilių, kaip buvo įprasta, patruliuoja tik trys.

Avarija įvyko apie 19 val. S.Lozoraičio ir Gaižiūnų gatvių sankryžoje, esančioje Kalniečių mikrorajono privačių namų kvartale. Jame patruliavęs "Mitsubishi Pajero Sport" su skiriamaisiais policijos ženklais, vairuojamas 30-mečui Žaliakalnio PK Viešosios policijos tyrėjo R.R., važiavo pagrindine - S.Lozoraičio gatve. Jį taranavęs 15-mečio vairuojamas mopedas "Zondshen" - šalutine.

Visa laimė, kad pareigūnai neskubėjo į iškvietimą ir važiavo nedideliu greičiu. Priešingai, negu su draugu lenktyniavęs 15-metis. Veltui nuo šio atsilikęs draugas šaukė, kad 15-metis sustotų. Šis buvo įsitikinęs, kad važiuoja pagrindine gatve. Netrukus - po atsitrenkimo į policijos automobilį jis jau gulėjo ant šaligatvio.  

Į įvykio vietą iškviesti greitosios medikai nuvežė 15-metį į Kauno klinikas. Nors iš pradžių atrodė, kad paauglys patyrė tik nubrozdinimus, Klinikose jam konstatuota politrauma. Pirminiais duomenimis, peršvietus dubens kaulus, diagnozuotas ir jų įskilimas ar lūžis.

R.R., neišvengusio susidūrimo su nepilnamečiu Kelių eismo taisyklių pažeidėju, kolegos iš Kelių policijos konstatavo, kad abu vairuotojai buvo blaivūs. O 15-mečiui nebuvo jokių priežasčių išsigąsti pamačius policijos automobilį - mopedas, kuriuo jis važiavo, nebuvo vogtas, jis turėjo teisę šį vairuoti, važiavo su šalmu. 

Nors taranuoto policijos automobilio priekinė dalis buvo apgadinta nesmarkiai - tęsti patruliavimo jis jau negalėjo. Nuo antradienio vakaro Žaliakalnio policijos komisariato teritorijoje vietoj įprastinių keturių policijos tarnybinių automobilių jau patruliuoja tik trys, nes šis "Mitsubishi Pajero Sport" remontuojamas. Nors jo išlaidas padengs 15-mečio nesuvaldyto mopedo draudikai, tolesnio bendravimo su policija šiam paaugliui nepavyks išvengti - jo likimas Kauno kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus pareigūnų rankose. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

O ką gi mums siūlo TėeS-eLKaD-iiiissstai?

O ką gi mums siūlo TėeS-eLKaD-iiiissstai? portretas
Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!??) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TėeS-eLKaD! Savivaldybėje aukštas "činas", sužinojęs, kad kyšininkė ona danutė griicienė yra TėeS-eLKaD-iiiissstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valytoja ar virėja viską mato, - atvažiuoja teisėsauga: "pažeidimų nerasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę! Tad-būk..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių