Quantcast

Girtutėlis BMW vairuotojas Kaune sukėlė avariją ir spruko iš įvykio vietos

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kaune apgirtęs BMW vairuotojas sukėlė eismo nelaimė ir paspruko iš įvykio vietos. Laimei, pavojų kitiems eismo dalyviams keliantis vyras netrukus buvo sulaikytas.

Kauno policija praneša, kad vakar apie 16 val. Kaune, Pramonės pr., žiedinėje sankryžoje 32-erių metų vyro vairuojamas automobilis BMW kliudė kitą transporto priemonę „Škoda“, kurią vairavo 44-erių metų vyras.

Tačiau veiksmas tuo nesibaigė. Po eismo įvykio BMW automobilis pasišalino, vėliau transporto priemonė buvo sulaikyta Kaune, V. Krėvės pr.

Policijos duomenimis, BMW automobilio vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,39 prom.

Tai ne vienintelis girtas vairuotojas Kaune, sėdęs prie automobilio vairo.

Policijos duomenimis, iš trečiadienio į ketvirtadienį naktį, apie 3 val., Garliavoje, Vytauto g., pareigūnai išsiaiškino, jog patikrinimui sustabdyto automobilio „Audi A4“ 32-ejų metų vairuotojas neblaivus. Vyrui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,82 prom.

Panaši situacija buvo ir Jonavoje. Apie 14 val. Kosmonautų g., pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Saab“. Transporto priemonės 49-erių metų vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,61 prom.

Portalas primena, kad tas, kas vairuos transporto priemonę, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje bus daugiau nei 1,5 promilės alkoholio, bus baudžiamas bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 1 metų.


Šiame straipsnyje: BMWeismo nelaimėavarija Kauneavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

cvb

cvb portretas
nu jo bausme kaip uz suns nuskriaudima-------tokia valdzia sedi ir kuria tokius istatymus.......taip ir vyksta...........

Anonimas

Anonimas portretas
sodint reikia kokia 3 metams .gal daeitu per galva

Kauno stilius

Kauno stilius portretas
jei turi BMW gali traiskyti zmones.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių