Quantcast

Gaudynės Šančiuose: kas ką pergudravo?

  • Teksto dydis:

Vėlyvą trečiadienio popietę Žemuosiuose Šančiuose įvyko neįprastos gaudynės, kurių iniciatorė policija kvietėsi į pagalbą net ugniagesių gelbėtojų narus. Šie atšaukti pakeliui, policijai pavykus bėglį pergudrauti. Nors yra pagrindo įtarti, kad pastarasis taip pat galėjo pergudrauti pareigūnus.

Pranešimą, kad reikia sulaikyti Nemunu plaukiantį asmenį, Kauno ugniagesiai gelbėtojai iš policijos gavo apie 16.30 val. Maždaug tokiu laiku Panemunės policijos komisariato pareigūnams atliekant veiksmus ikiteisminiame tyrime, susijusiame su neteisėtu disponavimu narkotikais, juos išvydęs jaunas vyras puolė bėgti Kranto 1-ąja gatve Nemuno link. Galiausiai į jį įšoko ir ėmė plaukti į kitą krantą.

Tačiau, jau beveik šį pasiekus, pakrantėje pasirodė policijos patruliai, kuriuos per radijo stotį pagalbon išsikvietė jų kolegos, likę kitame krante. Į pastarųjų pasirodymą bėglys reagavo keistai – puolė plaukti atgal. Ir netrukus buvo sulaikytas jį užsivijusių Panemunės policijos pareigūnų, kurie, savo ruožtu, atšaukė jiems į pagalbą iš Šilainių skubančius ugniagesių gelbėtojų narus. Nuspręsta, kad tik šie, turintys savo arsenale valtį, gali padėti paskui bėglį į Nemuną nešokusiems policininkams.

Sulaikytasis, pirminiais duomenimis, 34-erių metų Palemono gyventojas buvo pristatytas į Panemunės policijos komisariatą, iš kurio po apklausos paleistas. Jokių draudžiamų daiktų jo dalinės apžiūros metu nerasta. Tačiau neatmetama, kad jie galėjo likti Nemuno dugne.     



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių