Quantcast

Gal ir jūsų automobilį Kaune apvogė? Pareigūnai kviečia atsiliepti

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagysčių iš automobilių ir kviečia atsiliepti visus, kurie nukentėjo nuo ilgapirščių.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad Įtariama, kad 31-erių metų vyras Kaune, Dainavoje ir Žaliakalnyje, laikotarpiu nuo sausio 22 d. iki vasario 4 d. ne vieną kartą apvogė kiemuose stovinčius automobilius.

Nusikaltimų metu buvo vagiami transporto priemonių akumuliatoriai ir kiti įvairūs vertingi salone palikti daiktai. Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, jog įvykdytų nusikalstamų veikų metu galėjo nukentėti ir daugiau automobilių savininkų, kurie į policiją iki šiol nesikreipė.

Kauno apskrities policijos pareigūnai ragina transporto priemonių savininkus, kurių automobiliai galėjo būti apvogti adresu, Partizanų g. 98, Pramonės pr. 22, Sukilėlių pr. 84, S. Žukausko g. 19, Kaunas, kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 30 34 50, (8 37) 30 38 76 arba rašyti el. paštu viktorija.vaznaityte@policija.lt.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokuroras Vidas Kilinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių