Quantcast

Eismo nelaimės Kaune: A. Smetonos gatvėje partrenkta pėsčioji

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą Kaune netrūko eismo įvykių. A. Smetonos gatvėje moters vairuojamas automobilis kliudė pėsčiąją.

Policija praneša, kad apie 7.38 val. gautas pranešimas, jog Kaune, A. Smetonos g., 32-ejų metų moters vairuojamas automobilis "Renault" kliudė 58-erių metų pėsčiąją. Pastaroji dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotoja blaivi. Pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Dar viena eismo nelaimė 8.05 val. įvyko Ateities plente. Kauno policijos atstovo teigimu, čia  kaktomuša susidūrė "Ford Focus" ir "Audi" markių automobiliai. Pranešama, kad vairuotojai blaivūs, sužeistų asmenų nėra.

Panašiu metu važiuojant nuo Kauno hidroelektrinės link Rokų eismą sunkino vilkiko ir lengvojo automobilio avarija.

Šiek tiek po 8 val. eismo įvykis fiksuotas ir Kauno centre, Karaliaus Mindaugo pr., prie Vytauto Didžiojo tilto. Portalo kauno.diena.lt skaitytojų teigimu, čia susidūrė trys automobiliai. Šioje atkarpoje taip pat formavosi eismo spūstys.

Vairuotojai raginami būti itin atidūs kelyje.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija Kauneeismo nelaimė Kauneavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
ACH tos bobos už vairo iš meilužių grįžinėjančios: "apie 7.38 val. gautas pranešimas, jog Kaune, A. Smetonos g., 32-ejų metų moters vairuojamas automobilis "Renault" kliudė 58-erių metų pėsčiąją".

oho

oho portretas
straipsnis sujauktas, kaip siūlų kamuolys.Ar Kaune yra A.Smetonos gatvė, ar alėja? Jei tai alėja, tai dabar, kasinėjant Vaidoto g., A.Smetonos alėja tapo greitkeliu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių