Quantcast

Viename Kauno kiemų – spąstai vairuotojams: įkliuvo jau antras automobilis

  • Teksto dydis:

Į smegduobę, kuri savaitės pradžioje atsivėrė viename Kauno kiemų, trečiadienio vakarą įsmuko dar vienas automobilis.

Kaip jau rašyta, pirmadienį apie 2 val., Pakraščio gatvėje ugniagesiai gesino automobilį „Toyota“, kuris įsmuko ties įvažiavimu atsivėrusioje smegduobėje. Popietę automobilį iš įgriuvusios požeminės ertmės ištraukė specialioji technika, o įvykio vieta buvo aptverta „stop“ juosta.  Į pastarąją vietiniai žiūrėjo itin skeptiškai, mat kiemą kerta ne tik čia gyvenantys ir takelius gerai žinantys vietiniai, bet ir atsitiktiniai žmonės.

„Sunkiai matančiai senolei ar mažam vaikui tokia duobė gali būti pražūtinga“, – žvelgdama į vėjo plaikstomą „stop“ juostą rankomis skėsčiojo ir apie artėjančią nelaimę tarsi nujautė viena Pakraščio g. 43 namo gyventojų.

Žmonių aukų išvengta, tačiau į smegduobės gniaužtus trečiadienio vakarą įkliuvo dar vienas automobilis – virš žiojėjančios duobės apie 20.30 val. pakibo automobilis „Honda“.

„Atvažiavome aplankyti giminaičių. Pamatėme „stop“ juostą, tačiau duobės po ja – ne. Bandžiau suktis, bet pajutau kaip mašina susmuko“, – prie duobės, kuri nuo pirmadienio padidėjo dar keliomis dešimtimis centimetrų, kalbėjo automobilio vairuotoja.

Į įvykio vietą atvyko policijos ekipažas ir du techninės pagalbos automobiliai, kurie per keliolika minučių automobilį ištraukė iš smegduobės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fgh

fgh portretas
Taip srovem daugiau nuotykiu parekaut..cha ..visi dirba valio

taip

taip portretas
Privačių kiemų netvarko, bet į juos nevažiuoja sunkiasvoris transportas, o į daugiabučių kiemus važiuoja, kas netingi. Buvo laikai, kai buvo draudžiama krovininiams auto važinėti po daugiabučių kiemus ir draudžiama tokias transporto priemones juose laikyti, o dabar šios nuostatos niekas nesilaiko. Kai daugiabučių kiemai taps privačiais, su tvoromis ar užkardomis, tada bus galima kalbėti apie jų tvarkymą gyventojų lėšomis.

vidas

vidas portretas
Privaciu kiemu irgi niekas netvarko,tai tvarkykites ir jus patys.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių