Quantcast

Detektyvas Karmėlavoje: kas užrakino dingusios senolės duris iš vidaus?

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno ugniagesiai gelbėtojai net du kartus šturmavo vieną penkiaaukščio, esančio Karmėlavos Vilniaus gatvėje, butą.

Iš pradžių jo savininkės kaimynų, o po to – ir policijos prašymu. Sumaišties priežastis – mįslingai dingusi šio buto 72-ejų metų savininkė Marija M.

Dingusioji buvo davusi savo buto raktą kitai kaimynei, kuri, nematydama jos apie dvi savaites, pradėjo įtarti, kad galėjo kažkas atsitikti. Be to, viena gyvenusi Marija M. pastaruoju metu skundėsi prasta savijauta.

Prisiskambinti dingusiosios telefonu buvo neįmanoma. Vakarais jos bute nedegė šviesa, o pabandžius atrakinti pražuvėlės buto duris paliktu raktu, tai buvo neįmanoma, nes iš vidaus buvo įkištas raktas.

Tačiau pastebėta, kad praviras šio buto, esančio antrame aukšte, balkonas. Per jį ištraukiamomis kopėčiomis antradienio vidurdienį ir įlipo kartu su policija atvykę ugniagesiai gelbėtojai. Tačiau butas buvo tuščias. Jį ugniagesiai gelbėtojai paliko tuo pačiu keliu, nusileidę žemyn ištraukiamomis kopėčiomis.

Po kelių valandų jiems vėl teko grįžti policijos, pradėjusios ikiteisminį tyrimą dėl Marijos M. dingimo, prašymu. Tik dabar jau į pražuvėlės butą ištraukiamomis kopėčiomis per balkoną lipo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, nusprendę detaliau jį apžiūrėti.

Ar pastebėta kas nors įtartino, nekomentuojama.

Pirminiais duomenimis, dingusi pensininkė jokių artimųjų Lietuvoje neturi. Jos dukra gyvena Ukrainoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA   NA               portretas
atsakymas klausyma

zinantis

zinantis portretas
ateiviai pro balkona isinese ir duris balkono pamirso uzdaryti

????

???? portretas
O butas dar neparduotas? Testamentas nesurašytas? Kodėl netikrinama parašo tikrumas ant testamento po žmogaus mirties? Kodėl sukčiams sudaromos tokios sąlygos?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių