Quantcast

Detektyvas Karmėlavoje baigėsi: dingusi senolė svečiavosi Ukrainoje

  • Teksto dydis:

Karmėlavos gyventoja, dėl kurios likimo praėjusią savaitę buvo kilusi nemaža sumaištis, atsirado sveika ir gyva. Paaiškėjo, kad tuo metu, kai jos bute viename Karmėlavos Vilniaus gatvės penkiaaukštyje šeimininkavo policija su ugniagesiais gelbėtojais, jo šeimininkė buvo už mažiausiai vieno tūkstančio kilometrų.

Kaip jau rašyta, vienos šio daugiabučio gyventojos pranešimą, kad ji jau apie dvi savaites nemato 71-erių metų kaimynės Marijos M., policija gavo spalio 17-ąją. Jos pasigedusi kaimynė teigė, kad dingusioji skundėsi prasta savijauta, dėl ko net davė jai savo buto raktą.

Atkreipusi dėmesį, kad telefonu neatsiliepiančios Marijos M. languose vakarais nedega šviesa, kaimynė ryžosi pasinaudoti paliktu raktu. Tačiau atrakinti dingusiosios buto durų buvo neįmanoma. Sunerimusioji dėl kaimynės likimo buvo įsitikinusi, kad dingusiosios duryse iš vidaus yra įkištas raktas.

Policijos į pagalbą išsikviesti ugniagesiai gelbėtojai įlipo į Marijos M. butą antrajame aukšte per pravirą jo balkoną. Konstatavus, kad butas tuščias, atgal grįžta tuo pačiu keliu – nusileidus žemyn ištraukiamomis kopėčiomis.

Tačiau po kelių valandų jų vėl prireikė, nes šį butą detaliau panoro apžiūrėti ikiteisminį tyrimą dėl Marijos M. dingimo pradėję policijos pareigūnai. Pastarieji jokių galimų grumtynių, vagystės ar kokio kito nusikaltimo pėdsakų taip pat neaptikę. Nepasitvirtino ir kaimynės versija dėl duryse iš vidaus esančio rakto. Jos buvo užrakintos iš išorės.

O už poros dienų iš Valstybės sienos apsaugos tarnybos gautas pranešimas, kad tariama pražuvėlė dar prieš dvylika dienų iki kilusios sumaišties keleiviniu autobusu kirto Lietuvos ir Baltarusijos sieną Medininkų kelio poste.

Praėjusį penktadienį ji jau grįžo atgal į Lietuvą po viešnagės pas Ukrainoje gyvenančią dukrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

72 metai, bet ne SENOLE...

72 metai, bet ne SENOLE... portretas
Kaimyne galejo perspeti, jei jau dave jai rakta... P. zurnalistai, baikit TYCIOTIS is zmoniu - 80 -90 - jau Senoliai, bet 70-ciai...

vytasb

vytasb portretas
Neatsakinga bobutė,reiktų ,vistik,kažkam pasakyti apie savo kelionę,bet jeigu jos paklaustum kodėl taip nepadarė,pasakys kad nepagalvojo,arba kad nematė reikalo kam nors aiškinti kur keliaus.

tadas

tadas portretas
gerai, kad yra neabejingu zmoniu ir nuostabu, kad si karta istorija su laiminga pabaiga.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių