Quantcast

Degė garsi farmacijos įmonė

  • Teksto dydis:

Penktadienio ryte Kauno ugniagesiams gelbėtojams buvo pranešta apie gaisrą farmacinėje įmonėje „Aconitum“, tituluojančioje save viena iš vaistų ir maisto papildų gamybos lyderių Lietuvoje.

Pranešimas, užregistruotas apie 7 val., skambėjo grėsmingai: „Pagalbinėse bendrovės patalpose dega sandėlis“.

Į Karmėlavos seniūnijos Biruliškių kaimą, kurioje įsikūrusi ši uždaroji akcinė bendrovė, buvo pasiųstos keturios ugniagesių autocisternos.

Atvykus į įvykio vietą, iš uždūmintų patalpų jau buvo evakuota 10 darbuotojų. Tačiau iš išorės gaisro požymių nesimatė. Iki jo židinio antrajame bendrovės trijų aukštų pastato aukšte ugniagesius gelbėtojus palydėjo „Aconitum“ atstovas. Paaiškėjo, kad užsidegė oro pašildymo spintos kaitinimo elementai.

Pirminiais duomenimis, atėjus ryte į darbą ir įjungus įrangą, netikėtai pasirodė dūmai. Anot ugniagesių gelbėtojų, pastebėjus gaisrą, veikta profesionaliai – nedelsiant iškviesta pagalba.

Įvertinę, kad pasiekti gaisro židinį su gesinimo žarnomis pastato koridoriais sudėtinga, ugniagesiai gelbėtojai nusprendė lieti vandenį ant jo per antrojo aukšto langą. Radus tinkamą sprendimą, gaisras likviduotas gana greitai. Nepaisant to, išdegė oro pašildymo sistemos kaitinimo elementai, aprūko patalpos siena.

Anot ugniagesių gelbėtojų, gaisrą sukėlusį kaitinimo elementų perkaitimą galėjo lemti dvi priežastys – arba jie buvo neprižiūrėti, arba įvyko gedimas elektros tinkle. Vyksta tyrimas.

Ar tai neatsilieps gamybos procesui, praėjus kelioms valandoms po įvykio, bendrovės administratorė dar pasakyti negalėjo. „Sukviestas susirinkimas su atsakingais darbuotojais. Gal po jo kas ir paaiškės“, – teigė ji portalui kauno.diena.lt.


Šiame straipsnyje: aconitumgaisrasdegė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ar tikrai

ar tikrai portretas
šios įmonės savininkas turi net savo privatų lėktuvą? Ir kaip galima tiek uždirbti ar sukombinuoti? tai tik klausimėlis.

DJ

DJ  portretas
Užsidegė dėl to, kad gaminant amfetaminčiką gaunasi labai sprogus, degus skystys kuris gali sprogti panašiai kaip skystas nitroglicerinas !. Tokių priedangų su vaistais ar papildais yra pilna visur ! Taip jie dėl vaizdo kažką tikro gamina, bet iš tikrųjų amfetaminčiką !. Beje visos farmacijos įmonės pasaulyje gamina visokius narkotikus ypač Rusijoje, nes dalis narkatos reikia medicinai, bet jie be jokios abejonės pagamina ir ekstrą narkatos juodai rinkai !.

Egzorcistas

Egzorcistas portretas
Blogas ženklas. Matyt velniai užvaldė įmonę...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių