Quantcast

Degalinės išvažiavime neišsiteko vilkikas ir „Nissan“

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę eismą judrioje Kauno gatvėje paralyžiavo eismo įvykis. Laimė, jos metu žmonės nenukentėjo.

Prieš pat 13 val. portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė kauniečių informacija apie didžiules eismo spūstis, kurios prasideda jau Tunelio gatvėje ir tęsiasi visoje K. Baršausko gatvėje.

Paaiškėjo, kad jų priežastis – techninis eismo įvykis prie pat "Viados" degalinės, esančios K. Baršausko gatvės pradžioje.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui patvirtino, kad pranešimas apie avariją gautas 12.43 val. Buvo informuota, kad degalinės išvažiavimas tapo per siauras vilkikui "Volvo" ir lengvajam automobiliui "Nissan". Transporto priemonės susidūrė šonais, tačiau visas vilkiko priekis jau buvo atsidūręs važiuojamoje kelio dalyje, dėl ko kiti vairuotojai negali pravažiuoti pirma eismo juosta.

Policijos duomenimis, nukentėjusių asmenų nėra, vairuotojai vietoje pildo eismo įvykio deklaraciją.

Kaip greit bus išsiaiškintos aplinkybės ir patrauktos transporto priemonės – neaišku, todėl esant galimybei šią vietą aplenkite.

Apie 13.30 val. įvyko dar viena eismo nelaimė. Ją portalo skaitytojai įamžino Elektrėnų gatvėje. Šioje vietose susidūrė du lengvieji automobiliai. Vienas jų važiavo pagrindine Elektrėnų gatve, o kitas – išvažinėjo iš šalutinės gatvelės. Abi transporto priemonės gerokai apgadintos. 

Portalo žiniomis, per avariją žmonės nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarijaavarija Kauneeismo spūstysavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Nejaugi pirmą kartą išvažiavo į kelią ir pirmą kartą pamatė Furą,be smegenų, kas vairavo, gaila furos vairuotojo, tegul džiaugiasi gerai baigėsi, gal daugiau nedarys tokių klaidų ir višta drambliui duos kelią

Kostas

Kostas portretas
Tik boba gali sitaip i tarpeli ilysti, nesuprasdama, kad furai reikia issisukti. Vepla... Turejo myztelti kai suspaude vilkikas! :) :) taip ir reikia.

Nu

Nu portretas
Pirma mintis- boba. Pasižiūriu- akurat!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių