Quantcast

Degalinėje šalia dujų talpyklos užsiliepsnojo kemperis, apdegė žmonės

  • Teksto dydis:

Karštą šeštadienį vienoje Kauno apskrities degalinių tapo dar karščiau – čia užsidegė kemperis. Ugnis sužalojo du žmones.

Maža to, transporto priemonė degė atvira liepsna.

Bet kokia žiežirba degalinėse kelia pavojų, o kai gaisras kyla šalia dujų talpyklos, situacija tampa ypatingai įtempta – kiekviena sekundė gali nulemti, ar nelaimė netaps tragedija.

Nelaimė įvyko Prienų rajone, kelyje tarp Balbieriškio ir Alytaus. Nuotraukose matyti, kad liepsnojantis kemperis stovi degalinėje.

Prienų rajono ugniagesiai patvirtino, kad apie 15 val. gautas iškvietimas dėl gaisro degalinėje, bet daugiau suteikti informacijos negalėjo. Teigė, kad visą informaciją valdo Bendrasis pagalbos centras. Centro Alytaus skyriaus pamainos vyresnysis su žurnalistais bendrauti atsisakė, tepasakęs, kad degė kemperis.

Pasiteiravome, ar įvykio metu žmonės nenukentėjo. Vyras teigė, kad "informaciją teikia už tai atsakingi asmenys". 

Greitosios medicinos pagalbos centro atstovai teigė, įvykio metu nukentėjo du žmonės. Paauglė apdegė apatinę kūno dalį – kojas, apie vyro sužalojimus tikslesnės informacijos neturima. Abu jie išvežti į Kauno klinikas.

Pirmadienį ugniagesių išplatintoje paros įvykių suvestinėje rašoma, kad kilus gaisrui vyko sprogimas, kuris nubloškė dujų užpylėją, jį apžiūrėjo medikai, žmogus nesužeistas. Tai pat gaisro metu apdegė degalinės stogelis.

Prieš pusantros savaitės prie Kauno degalinėje taip pat užsidegė automobilis, tačiau tuomet žmonėms pavyko išvengti sužalojimų. Bendrovės "Vakoil" marketingo vadovė Šarūnė Kulšytė-Žičkienė portalui kauno.diena.lt tuomet pasakojo, kad gaisras kilo vos automobiliui įsukus į degalinę.

"Darbuotojai labai profesionaliai sureagavo ir gaisrą iš karto užgesino. Vairuotoja pasakojo, kad į degalinę užsuko, nes važiuodama automobilyje pajautė kvapą. Jai labai pasisekė, kad atvyko į degalinę, nes čia turime visą gesinimui reikiamą įrangą", – kalbėjo Š. Kulšytė-Žičkienė.

 


Šiame straipsnyje: gaisrasKemperisdegalinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius portretas
Buvusi Milda, dabar Vakoil vadinasi. Ar pats zinai snekoriau?

Senas viskis

Senas viskis portretas
Sėskit ir pažiūrėkit kokioj degalinėj. Tekste Viada, prie nuotraukos Vacoil. O vaizdas į Mildos degalinę Balbieriškye
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių