Quantcast

Daugiabučio kieme pavogtas brangus BMW

  • Teksto dydis:

Kaune trečiadienį pavogtas brangus BMW automobilis, praneša Policijos departamentas.

Vakar apie 14 val. pastebėta, kad V. Krėvės pr. iš daugiabučio namo kiemo pavogtas automobilis „BMW 5“, pagamintas 2008 m. Nuostolis siekia 11 tūkst. eurų.

Kauno policijos duomenimis, praėjusią naktį, apie 4 val., A. Mickevičiaus g. iš automobilio „Mercedes-Benz“, išdaužus dešinės pusės durelių stiklą, pavogtas multimedijos įrenginys. Padaryta 1 100 eurų žala.

Rugpjūčio 23-iosios naktį Geležinio Vilko g. iš automobilio „Kia Sportage“, išdaužus durų stiklą, pavogti 350 eurų ir automobilio dokumentai. Žala tikslinama.


Šiame straipsnyje: BMWvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
2008 metu gamybos - "prabangus" automobilis!? Cia klaida ar skaitytojus laiko tokiais pat netikeliais kaip ir pats sios rasliavos autorius? KD linkiu vengti tokiu apsimeteliskomis antrastemis straipsniu! Prarasite ivaizdi ir skaitytojus!

Kaimietis

Kaimietis portretas
Kuris čia mokslus baigęs miesto pacukas nusprendė kad 11 tūkstančių tai jau brangus? mano 76 metų gamybos zapirdesas kainavo gal 2-3 tūkstančius rublių, bet dabar už tą viedrą tikrai brangesnis. Žurnalistai, jei jau jum atrodo brangu- tai ir pasilaikykit tą manymą sau, ne smėlio dėžėje esat.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių