Quantcast

Iš daugiabučio laiptinės Kaune pavogtas dviratis – prašo pagalbos

  • Teksto dydis:

Į kauno.diena.lt portalą kreipėsi kaunietė, kuri prašo pagalbos ieškant pavogto dviračio.

Kaunietė Rimantė portalui pasakojo, kad jos giminaitės dukros dviratis buvo pavogtas šiandien iš daugiabučio, esančio T. Masiulio gatvėje 7a.

„Ilgapirščiams užkliuvo vaikiškas dviratis „Capriolo“. Jis buvo pastatytas daugiabučio laiptinėje, prirakintas specialia grandine. Tačiau ir tai nepadėjo“, – detalizavo mergina.

Pašnekovė pamini, kad dviratis žymėtas Kauno miesto policijoje, tačiau neatmeta, jog ilgapirščiai gali jį bandyti parduoti ir dalimis.

„Nieko nelaukdami pranešėme policijai, tačiau gal atsiras žmonių, kurie matė vagystę ar kur nors jau parduodamą šį dviratį“, – viliasi Rimantė ir priduria, kad vagystė buvo įvykdyta žaibiškai, trumpam išvažiavus iš namų.

Kaunietė prašo visų, ką nors žinančių ar mačiusių patį įvykį, pranešti telefonu +37060583177.

„Neleskime, kad tokie dalykai vyktų mūsų mieste. Nei vienas nesame apsaugoti, todėl kiek įmanydami saugokime savo turtą“, – pokalbį baigia pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
Neduok Dieve, būti apvogtam...čia tiems, kuriems vagystė, tai tik linksmas nuotykis....

Duok Dieve

Duok Dieve portretas
tam vagiui sveikatos, neturi pinigų tai ir vogė, ne iš gero gyvenimo. O beto LAIPTINĖS - ne daiktų saugojimo vieta! Savo daiktus laikykit pas save namuose, o ne ant parodos, kad visi matytu, tą ką palikot laiptinėj , nes mum visai neįdomu kas vagia, ir nesiruošiam gaudyt vagių, lai vagia bele sugeba vogt.

vagis taip pat zmogus

vagis taip pat zmogus portretas
juk vagiama ne is gero gyvenimo ...pats Dievas cigonui atleido uz vinio pavogima...Kam neteko vogti ,tas vagies nesupras...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių