Quantcast

Bandė parduoti pistoletą – atsidūrė psichiatrijos ligoninėje

Antradienio vidurdienį gana skandalingomis aplinkybėmis Kaune įkliuvo ne kartą teisti asocialūs sugyventiniai. Neblaivi porelė sulaikyta bandant  taksistui parduoti iš savo pažįstamo, pirminiais duomenimis, nugvelbtą jo teisėtai laikomą pistoletą "Makarov" su penkiais šoviniais. 

Antradienio vidurdienį gana skandalingomis aplinkybėmis Kaune įkliuvo ne kartą teisti asocialūs sugyventiniai. Neblaivi porelė sulaikyta, kai taksi vairuotojui bandė parduoti iš savo pažįstamo, pirminiais duomenimis, nugvelbtą jo teisėtai laikomą pistoletą "Makarov" su penkiais šoviniais.

Šį nusikalstamą sandėrį bandyta įvykdyti vidury baltos dienos – apie 11 val. geležinkelio stoties automobilių stovėjimo aikštelėje M.K.Čiurlionio gatvėje. Kas apie tai pranešė policijai, pats taksistas ar kiti pilietiškai nusiteikę asmenys, neatskleidžiama. Pistoletas, už kurį prašyta 150 eurų, buvo užtaisytas.

Neteisėtai šaunamuoju ginklu disponavusius sugyventinius sulaikė operatyviai įvykio vietoje pasirodę policijos patruliai. Tačiau netrukus jie susidūrė su nenumatyta problema. Atvežus sulaikytuosius į Centro policiją komisariatą, moteris sukėlė isterišką spektaklį beveik važiuojamoje Kęstučio gatvės dalyje. Atsigulusi aukštielninka, ji atsisakė eiti į komisariato pastatą ir ėmė klykti. 49-erių metų įtariamoji, kuri, kaip paaiškėjo, jau teista už vagystes, paguldyta į Žiegždrių psichiatrijos ligoninę.

Jos 54-erių draugas, tarp kurio teistumų – ir išpuoliai artimoje aplinkoje, uždarytas į areštinę.

Kam priklauso pareigūnų perimtas pistoletas "Makarov", nustatyta pagal jo serijos numerį. Neatmetama, kad nemalonumų gali sulaukti ir jo savininkas – jeigu paaiškėtų, kad šis pažeidė ginklo laikymo taisykles.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisu

Baisu portretas
Šakės, bomžai civilizuotėja, gali būt kad nupūs italų naikintuvą, ir nuvarys putkeliui, va tada "zaživiot" :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių