Quantcast

Avarija su alkoholio kvapu: keturi išvežti į ligoninę, lūžo kaulai, išmušti dantys

  • Teksto dydis:

Vos sulaukęs Naujųjų metų lengvojo automobilio ekipažas Biruliškių g., Kaune, pakliuvo į avariją, po kurios keturi žmonės liko sužaloti ir įkalinti automobilyje. Nelaimė užfiksuota 0.48 val.

Anot medikų, sunkiausias traumas patyrė 25 metų mašinos vairuotojas. Jam lūžo dubens kaulai. Nelaimė įvyko, kai transporto priemonė nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Kiti ekipažo dalyviai taip pat nukentėjo. Visus juos, išskyrus 44 metų moterį, kuri sėdėjo šalia vairuotojo, iš automobilio vadavo ugniagesiai gelbėtojai. Moteris išlipo pati. Jai buvo sužalotas veidas ir ranka.

Ant galinės sėdynės sėdėję trys jauni vyrai, kurių amžius nuo 22 iki 29 metų, nukentėjo sunkiau. Vienam sužalotos rankos, kitam - ranka ir veidas, o trečiajam tikriausiai prireikė operacijos, nes buvo stipriai sužalotas pilvas, krūtinės lasta, išmušti dantys.

Pirminiais policijos nepatvirtintais duomenimis, bent vienas iš ekipažo dalyvių, jeigu ne visi, buvo gerokai pavartojęs svaigalų, nes iš automobilio ir galimai nuo žmonių trenkė alkoholiu. Vairuotojo ir keleivių blaivumo lygis bus aiškus po tyrimo.

Naktį Studentų gatvėje nukentėjo vyras, kai buvo partrenktas automobilio. Jis medikų pagalbos atsisakė. Gimnazijos gatvėje naktį įvykus avarijai medikai kviesti dviem sužalotiems asmenims, tačiau jie nukentėjo taip pat nesunkiai.


Šiame straipsnyje: sužaloti žmonėsavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Šita boba 44 metu

Šita boba 44 metu portretas
ir jos jobariai, 22 m, 25 m, ir 29 metų. Bent su trim fyti myti darė ir gėrė.

Anonimas

Anonimas portretas
tai gal dar ne mama, taciau stengiasi ja tapti.

aš portretas
tai po darbo, visada išgeriu alaus ir ne tik, ir daugelį metų atvairuoju be jokių problemų namo
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių