Quantcast

Avarija Kaune: susidūrė lengvasis ir greitosios pagalbos automobiliai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą Kaune, Pramonės pr., įvyko avarija. Susidūrė lengvasis ir greitosios medicinos pagalbos automobiliai, įvykio vietoje susiformavo eismo spūstis.

 

Kauno policija informavo, kad pranešimas apie įvykį gautas 8:37 val. Pranešta, kad Pramonės pr., netoli prekybos miestelio „Urmas“, įvyko eismo įvykis. Jo metu susidūrė greitosios medicinos pagalbos automobilis ir „Alfa Romeo“ lengvasis automobilis.

Pasak policijos, avarijos metu iš transporto priemonių išsiliejo kuras, todėl į įvykio vietą vyko ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo, o atvykę pareigūnai reguliuoja eismą. Vairuotojai nelaimės vietoje pildo eismo deklaracijas ir aiškinasi kaltininką. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksandrui

Aleksandrui portretas
Kai tau stos sirdis ir gargaliuosi, linkiu, kad pas tave nespetu greituke, per toki idiota kaip tu

Nealeksandras - aleksandrui

Nealeksandras - aleksandrui portretas
aleksadrai, viską ką subarškinai vienu pirštu klavetūroj yra šimtaprocentinis melas ir senatvinis kliedėjimas. Neduok Dieve tokią galimybę, sutikti tokį psichinį ligonį kelyje, tu jau neadekvatas ir būtų pats laikas pamiršti posūkius į kairę link ''Senukų'' . Kai pasikviesi ''greituškę'' kad tau spaudimą pamatuotų eilinį kartą, nes kankina nemiga, būtinai pasakyk medikams, kiek esi prišikęs ant jų vardo ir profesijos, duos papildomą tabletę.

jeigu

jeigu portretas
prie Gr. vairo dar sedi koks jaunas megstantis greiti ir nekreipia demesio i aplinkybes ir galvoja kad ijungus sirena visi turi trauktis tai jo mastysena archaiska /runkeline/ daugiau nepridursi nessirena neduoda jam pirmenybes daryti avarijas ir jei nemoka vaziuot uzleidzia vieta daugiau patyrusiam nes gydymo istaigos jau priimineja betka be stazo nes nera kam dirbt
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių