Quantcast

Avarija Kaune: motociklo vairuotojas išgabentas į ligoninę

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kaune eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas.

Nelaimė nutiko Nuokalnės gatvėje apie 17.01 val. Eismo įvykio metu susidūrė "Volkswagen Golf", "Renault" bei motociklo vairuotojas.

Anot Kauno policijos budėtojo, avarijos aplinkybės tiriamos. Nelaimės metu nukentėjo ir į ligoninę išgabentas buvo tik motociklo vairuotojas.

Liudininkų teigimu, lengvojo automobilio "Renault" vairuotojas rikiavosi į kitą eismo juostą, o tuo metu motociklininkas rėžėsi į "Volkswagen Golf".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauno centre jau darosi baisu

Kauno centre jau darosi baisu  portretas
Ar tai yra koks mero sūnaus D.Matijošaičio, lenktynininko ir moto prekių parduotuvės savininko, protegavimas, bet pastaraisiais metais motociklininkai Kauno centre siautėja neribotai. Vakarais, kai sumažėja eismo intensyvumas, Maironio g. , Karaliaus Mindaugo pr., K.Donelaičio g., Vytauto pr. vyksta nuolatinės lenktynės, dažniausiai viršijant greitį ir, aišku, keliant baisinį triukšmą. Tokios lenktynės neretai tęsiasi iki 1 val. nakties. Motociklininkai pralekia prieš pat VPK nosį - aš nesuprantu, negi taip sunku pagauti tuos pažeidėjus?

>>> pilietei kaunietei

>>> pilietei kaunietei portretas
Avarija įvyko įkalnieje o ne nuokalnieje. Ne taip senai leistinas greitis šioje gatvieje būvo 80 km/val. Greitį sumažino, perėję panaikino, avaringumas nepasikeitė.

Ritai

Ritai portretas
Tu tikrai nekalta kad esi besmegenė kalti tėvai kad per paklodę darė
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių