Quantcast

Jiesioje grasinta nužudyti tris paaugles

  • Teksto dydis:

Ieškomas vyras, antradienio vakarą Jiesios plente peiliu grasinęs trims nepilnametėms. Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti.

Apie tai, kad jos penkiolikmetei dukrai, išėjusiai su draugėmis pasivaikščioti po Jiesios kraštovaizdžio draustinį, nepažįstamas vyras grasino peiliu, šoko ištiktos paauglės mama pranešė apie devintą vakaro.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos nemažos policijos pajėgos. Užpuoliko bandyta ieškoti karštais pėdsakais pagal nuo jo sėkmingai pabėgusių nepilnamečių nurodytus požymius. Į įtariamojo paieškas buvo įsitraukę ir jo aukų tėvai. Tačiau iki šiol užpuolikas dar nesurastas.

Pirminiais duomenimis, tai – apie 25-erių metų amžiaus asmuo, nuo kurio paauglės teigia nejutusios jokio alkoholio kvapo. Nepanašus jis ir į narkomaną. Nors išsitraukė peilį be jokios priežasties – esą prieš tai nebuvo jokio konflikto.  


Šiame straipsnyje: grasinimasnusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jone

Jone portretas
Esu užaugusi šalia kaimelio esančio netoli Jiesios landšaftinio draustinio. Rusų laikais dažnai eidavome namo per mišką, nes nebuvo autobuso. Ne kartą esame merginos bėgę nuo užpuolikų. Žinojome jų pavardes, bet bijojome, ką nors pasakyti. Tėvai liepdavo vienoms neiti ir saugotis šių nevykėlių. Žinau, kad šios gatvės vyrai juos mušdavo, bet jie palaukę kelis mėnesius, vėl vydavosi moteris.Baisu, kai reikia gyventi gražioje, bet labai pavojingoje vietoje.

piktas

piktas portretas
knisa prota tos pacankes,liezuvy reikia maziau laidyti...ir is vis kokio velnio vakare valkiotis

Vida

Vida portretas
Butìnai reikia surasti, kol neatsitiko nelaime.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių