Quantcast

Aleksote – dar viena nelaimė: dviejų „Audi“ susidūrimas baigėsi smūgiu į stulpą

  • Teksto dydis:

"Juodasis penktadienis" – taip galima įvardyti situaciją Kauno keliuose. Čia po pietų įvyko virtinė eismo nelaimių, o Aleksote – net kelios per dvi valandas.

Abi eismo nelaimės Aleksote įvyko ir beveik toje pačioje vietoje – Veiverių g. ir Europos pr. sankirtoje.

Apie 12 val. čia esančioje pėsčiųjų perėjoje lengvasis automobilis partrenkė mažametį, o 13.55 val. įvyko dviejų "Audi" markės automobilių avarija.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad į įvykį išsiųstas policijos ekipažas, pareigūnai aiškinsis eismo nelaimės aplinkybes. 

Po susidūrimo vienas automobilis rėžėsi į stulpą, dviem žmonėms prireikė medikų pagalbos. Kauno greitosios medicinos pagalbos budėtojos duomenimis, vienas jų skundėsi kojos, kitas – rankos skausmais. Abu jie išvežti į gydymo įstaigą.

Po pietų vairuotojai internete pradėjo dalytis informacija ir apie kitas eismo nelaimes. Pasak jų, ties nusukimu į Kačerginę lengvasis automobilis atsidūrė griovyje. Šią informaciją patvirtino ir Kauno policijos komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė. Pasak jos, pranešimas apie eismo nelaimę gautas 13.23 val. "Audi" automobilį vairavusi moteris rimtesnių sužalojimų nepatyrė, tačiau apžiūrai išvežta į gydymo įstaigą.

Dar viena avarija įvyko ir Kovo 11-osios gatvėje, važiuojant link žiedinės sankryžos. Nesmarkus dviejų lengvųjų automobilių susidūrimas užfiksuotas ir Raudondvario pl., ties 129A pažymėtu pastatu. Vairuotojai praneša, kad čia gali formuotis eismo spūstys.

Šiek tiek po 14 val. avarija užfiksuota ir K. Baršausko g. važiuojant link prekybos prekybos centro "Molas". Kauno policijos atstovė patvirtino, kad šioje vietoje susidūrė trys automobiliai – "Volkswagen", "Audi" ir "Nissan". Medikų pagalbos prireikė vienai moteriai. Ji taip pat pristatyta į gydymo įstaigą.

Vairuotojai raginami būti itin atidūs kelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostia

Kostia portretas
Galvoju, kad mieste reikėtu padidinti leidžiama greitį, panaikinti pėsčiuju perėjas, išjungti šviesoforus ir gatviu apšvietima ir t.t. Tai būtu smagumėlis važinėti ir vaikščioti - tikras karo laukas...

Aušra

Aušra  portretas
Gal kas registratorium uzfiksavote dvieju Audi ivyki?

...

... portretas
Stulpo gaila - į ką dabar BMW trenktis, į pėsčiuosius?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių