Quantcast

Skubėję medikai A. Juozapavičiaus prospekte susidūrė su trimis automobiliais

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Kaune, A.Juozapavičiaus prospekte, įvyko avarija.

Policija pranešimą apie avariją gavo 19.51 val. Netoli "Lidl" prekybos centro susidūrė net keturi automobiliai - trys lengvieji ir greitosios pagalbos automobilis.

Greitosios pagalbos automobilis vežė ligonį, todėl skubėjo ir buvo įjungęs garsinį signalą.

"Greitosios pagalbos automobilis važiavo per raudoną šviesoforo signalą. Jis buvo įjungęs švyturėlius. Tačiau avarijos išvengti nepavyko. Iš viso į eismo įvykę pateko keturi automobiliai. Žmonės per avariją nenukentėjo", - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
kada bus išaiškinta Šančiuose ėjusio per perėją ir nužudyto jaunuolio ,aplinkybės ir kas ta mėlyna mašina ,mėlyna suknele, žmogžudės tapatybė ,_____kodėl yra ji slepiama ,kaip valstybės saugomas žmogus ,kodėl buvo nuo pat pradžių falsifikuojami faktai žmogžudystės ,,,,sėkmės ,visi prieš įstatymą ,tik kiaulės lygesnės ,,,

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nepasiteisinimas,vežė ligonį.Vairuotojas bet kokioje situacijoje privalo išvengti avarijos.Daugumoje greitosios be jokio pagrindo važiuoti per raudoną šviesą ,įsijungus švyturėlį ,kaukdami leke ,pervažiavus sankryžą baigiasi ligonio ”vežimas”. Greitosios piktnaudžiauja savo galimybėmis.

O signalas?

O signalas? portretas
Ar tik švyturėlius buvo įsijungę ar ir sireną? Beje, siūlyčiau dar patobulinti įspėjamojo signalo kokybę, nes kartais yra ne visada aišku, iš kurios pusės sklinda garsas ir tai dažnai sukelia didelę sumaištį eisme, kuriam irgi reikia duoti laiko atitinkamai susiformuoti, kad pagalbos transportas galėtų saugiau pravažiuoti.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių