Quantcast

Agurkinių bylos skundai – ant teisėjų stalo

  • Teksto dydis:

Lietuvos apeliaciniame teisme 2018 m. birželio 21 d. bus pradėta nagrinėti baudžiamoji byla pagal prokuroro, asmenų, kurių turtą nuspręsta konfiskuoti, nuteistųjų ir jų gynėjų apeliacinius skundus dėl Klaipėdos apygardos teismo 2017 m. gruodžio 20 d. nuosprendžio, kuriuo Saulius Velečka nuteistas už organizavimą ir vadovavimą nusikalstamam susivienijimui.

Baudžiamojoje byloje dar keturi asmenys nuteisti dėl dalyvavimo nusikalstamo susivienijimo veikloje, o septyni asmenys dėl dalyvavimo nusikalstamo susivienijimo veikloje išteisinti. Iš viso Lietuvos apeliacinis teismas gavo 15 skundų.

Prie šios baudžiamosios bylos 2018 m. kovo 26 d. buvo prijungta byla, kurioje prokuroro apeliacinis skundas paduotas dėl Kauno apygardos teismo 2015 m. kovo 5 d. nuosprendžio, kuriuo R. G. išteisintas dėl disponavimo labai dideliu kiekiu narkotinių medžiagų.

Baudžiamąją bylą nagrinės trijų teisėjų kolegija. Kolegijos pranešėja paskirta Lietuvos apeliacinio teismo Baudžiamųjų bylų skyriaus teisėja Ernesta Montvidienė. Iki naujų metų numatyta dešimt teismo posėdžių. Byla pripažinta greičiau nagrinėtina ir yra nagrinėjama viešai.


Šiame straipsnyje: agurkiniaiSaulius Velečka

NAUJAUSI KOMENTARAI

nigga

nigga portretas
Laisve Agurkiniam ir Kamuoliniam! Bachurai nekalti!

Gidas

Gidas portretas
Iki gyvos galvos reiketu pasodinti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių