Quantcast

Kleboniškio miške virsta medžiai

Kleboniškio gatve važiuojantys žmonės susidūrė su netikėtomis kliūtimis – skersai kelio gulinčiais medžiais. Kilo klausimas – kodėl medžiai pjaunami?

Kauno miškų urėdijos žinioje esantis Kleboniškio miškas  – pamėgta ne tik aplinkinių, bet ir toliau gyvenančių kauniečių vieta. Urėdijos atstovai ramina, kad medžius verčia ne kokie piktadariai ir tikrai ne savavališkai.

„Informuojame, kad Kleboniškio ir Vasarvietės gatvėse šalinami pavojingi medžiai, keliantys pavojų pėstiesiems ir transporto eismui. Darbai vykdomi atsižvelgus į bendruomenės ir seniūnijos prašymus“, – išdėstė miškotvarkos inžinierius Tomas Valiauskas.

Jo teigimu, leidimai medžių kirtimui yra išduoti nustatyta tvarka,  šalinimo darbus atlieka bendrovė „Plantida“. 

Tačiau darbininkai neslėpė, kad per kelias čia vykusio miško valymo dienas juos aplankė keli vietiniai gyventojai, kurie aiškinosi, ar tikrai urėdija žino apie vykstančius darbus, lankėsi ir policija, nes gavo pranešimą apie pjaunamus medžius. Kiek tiksliai medžių buvo nutarta pašalinti, neįvardinta.

Darbai turėjo būti baigti antradienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Haris

Haris portretas
Ateina kūrenimo sezonas,”savų” šutvei reikia malkų,savo namų apšildymui,todėl pjauna medžius ir nekainuos mediena, žiemos sezonui.

manome ir patiksliname

manome ir patiksliname portretas
vienas iš auksinio ,,tualeto'' statytojų - dabar gana aukštas pareigas savivaldybėje užimantis ...

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Kazkas neskyria zalio sveiko medzio,nuo sauso pavojingo.o kertami buvo sausi
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių